19 / 04 / 2024

Kanada, ABD ve Avrupa’da Yatırım semineri düzenlendi!

Kanada, ABD ve Avrupa’da Yatırım semineri düzenlendi!

Toronto merkezli Global Locales ve çözüm ortaklarının işbirliği ile düzenlenen “Kanada, ABD ve Avrupa’da Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, SOHO House Istanbul’da gerçekleştirildi.



Anahtar teslimi çözümler ile yatırımcılara gayrimenkul projelerine VIP erişim imkanı sunan Toronto merkezli Global Locales ve çözüm ortaklarının işbirliği ile düzenlenen “Kanada, ABD ve Avrupa’da Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, SOHO House Istanbul’da gerçekleştirildi.

 

Toronto Belediye Baskan Yardımcısı Denzil Minnan-Wong’un açılış konuşması ile başlayan seminerde Global Locales ortaklarından Sinan Kuran, Global Locales’in yatırımcılara sunduğu anahtar teslimi çözümleri paylaştı. Sinan Kuran konuşmasında, “Global Locales olarak başta Toronto’nun merkezinde yer alan Kanada’nın en yüksek, Kuzey Amerika’nın 5. en yüksek ve dünyanın 50. en yüksek binası olan THE ONE ve Antigua ve Barbuda’daki en lüks gayrimenkul projesi olan Callaloo Cay olmak üzere yatırımcılar için Kanada, ABD ve Avrupa’daki pek çok prestijli gayrimenkul projeleri için iş ortaklarımız ile birlikte anahtar teslim çözümler sunuyoruz” dedi.

 

Kuzey Amerika’nın en son ve en iyi projelerine erişim ve yatırım imkanları hakkında bilgiler veren Global Locales ortaklarından Ayşe Rahşan Cebe ise konuşmasında     “Kanada ve Amerika’da yatırımcılar insaat sürecinde başka bir ödeme yapmadan sadece başlangıçta %20 depozit ödeyerek gayrimenkul yatırımı yapabiliyor. Global Locales olarak,  yatırımcılara en iyi bankalar ile çalışarak mortgage sisteminde %65’lere kadar yatırımlarını finanse etmeleri konusunda yardımcı oluyoruz. Ayrıca yatırımla ilgili vergi ve yönetim işlemlerinde de gerekli hizmetleri sunuyoruz” dedi.

 

Mizrahi Developments Geliştirme Müdürü Joshua Lax, Kanada gayrimenkul piyasasındaki en son trendleri;  Foster + Partners ortaklarından William Gordon ise projenin tasarım detaylarını katılımcılarla paylaştığı seminerde  Antigua ve Barbuda’nın en lüks gayrimenkul projesi olan Callaloo Cay’ın Kıdemli Başkan Yardımcısı Dawood Shah ise, bu projeye yatırım yapanlara 130’un üzerinde ülkede vizesiz dolaşım hakkı sağlayan Antigua Pasaport Programı’nın avantajlarını aktardı.

 

Seminer kapsamında Kanada’nın saygın hukuk firmalarından Green and Spiegel avukatlarından Stephen Green “Kanada, ABD ve Avrupa göçmenlik programları”nı, İş Geliştirme Müdürü Eren Sarı ise 130’un üzerinde ülkeye vizesiz giriş imkanı sunan Antigua & Barbuda pasaport programlarını, vergi hukuku firması  Dentons LLP ortaklarından vergi avukatı Tony Schweitzer Kanada’daki “Kurumsal ve Bireysel Vergi Sistemi”ni anlattı.



Geri Dön