25 / 04 / 2024

Kanal İstanbul'a yakın projelerde kampanya atağı!

Kanal İstanbul'a yakın projelerde kampanya atağı!

Kanal İstanbul projesinin güzergahının netleşmesiyle bölgede yer alan projelerde kampanyalar artmaya başladı. Satış ofisleri kanala yakın ev almak isteyenlerle doldu. 



Firmaların düzenlediği kampanyalar bu ilgiyi satışa çevrilmek isteniyor.  Ancak en çok; uzun vade ve düşük peşinatlı kampanyalar tercih ediliyor. Yeni Şafak Gazetesi'nden Emine Açar'ın haberine göre; Kanal İstanbul'un güzergahındaki inşaat halindeki projeler konut almak isteyenlerin tercihi oluyor. 


Küçükçekmece, Avcılar, Başakşehir ve Arnavutköy  ilçelerinden geçecek olan Kanal İstabul, emlak piyasasını etkiledi. Bölgede inşaat projelerinin yapımı devam eden firmalar bu ilgiyi fırsata çevirmek istiyor.

Farklı kampanyalarla uzun vadede düşük peşinatlı ödeme seçenekleri sunuluyor.  inşaat firmalarının yetkilileri, güzergah açıklandıktan sonra satış ofisini ziyaret edenlerin sayısında en az yüzde 10’luk artış olduğunu açıkladı. 

 

TÜM PROJELER GEZİLİYOR

Konut alıcısının artık bilinçli olduğunu belirten yetkililer, “Ev almak isteyen satış ofislerine gelerek detaylı tüm bilgiyi alıyor. Ödeme planlarını ve metrekareleri sorguluyor. Sonra da çevredeki diğer projelerin satış ofislerine gidiyor. Oralarda da tüm bilgiler toplandıktan sonra evde en az bir gün durum değerlendirmesi yapılıyor. Donatı alanları, metrekare, fiyat ve aidat karşılaştırması sonrasında oturmak veya satın almak istediği evi netleştirip satış ofislerine imza atmak için bir kez daha geliyor” bilgisini verdiler.

 

UZUN VADE ÖNE ÇIKIYOR

İnşaat firmaları konut alımını kolaylaştırmak için uzun vade ve düşük peşinat kampanyasını alıcıya sunuyor. Vadeler bazı projelerde 100 aya kadar çıkabiliyor. 

Bazı kampanyalarda ara ödemeli seçenekler sıkça yer alıyor. Kişiye özel ödeme planı hazırlanan projelerde bazı firmalar, konutun teslim tarihine kadar vade farkı olmadan balon ödeme olarak da bilinen belli bir vadede toplu ödeme seçeneği sağlıyor. 


EN DÜŞÜK FİYAT 180 BİN LİRA

Kanal güzergahına yakın konutlarda en düşük site içinde fiyat 250 bin liradan site dışında 180 bin liradan başlıyor. 

Kanala yakın en düşük fiyatlı ilçe Esenyurt'ta gözleniyor. En yüksek fiyat Küçükçekmece olarak dikkat çekiyor. 

Esenyurt’ta metrekare fiyatları orta halli sitelerde 2 bin 500 lira civarında olurken site içinde olmayan konutlarda bin 800 ila 2 bin lira aralığında işlem görüyor. Emlakçılar, Avcılar’da metrekare fiyatını 3 bin 500 lira, Küçükçekmece’de 3 bin 759 lira, Başakşehir’de 3 bin 455 lira, Arnavutköy’de ise 2 bin 300 lira olarak veriyor.

 

Her tipte konut var


Cihan İnşaat’ın Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Avrupark Hayat projesinde bin 95 konut ve 81 ticari ünite bulunuyor. 

Semt Bahçekent projesi Sur Yapı imzası taşıyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı projede teslimler 2019'da yapılacak.

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Kuzey Yakası, 10 bloktan oluşuyor. 

 

 

HOŞDERE: * Tual Bahçekent * Avrupark * Avrupark Hayat * Bahçekent Flora * Cadde Flora * Bahçekent Emlak Konutları * Semt Bahçekent

KAYAŞEHİR: * Avrupa Konutları * Başakşehir Evleri * Nidapark Kayaşehir * Evvel İstanbul * Park Mavera * Kayabaşı Emlak Konutları * Palladium Kayaşehir * Kuzey Yakası * 3. İstanbul

AVCILAR: * Ispartakule Evleri 1-2 * Ebruli Ispartakule * Stüdyo 24 * Unikonut 1 * Bizimevler * Biristanbul * Mytown * Göl Panorama

KÜÇÜKÇEKMECE: * Bizim Mahalle * Tema İstanbul * Soyak Evostar * Bluelake * Avrupa Konutları


Geri Dön