19 / 04 / 2024

Kandilli Aktaş Boğaziçi Evleri adres!

Kandilli Aktaş Boğaziçi Evleri adres!

Firma: Aktaş İnşaat

Proje: Aktaş Boğaziçi Evleri

Kandilli Aktaş Boğaziçi Evleri adres bilgisi ve telefon numarası şöyle: Küçüksu Mah. Rasathane Cad. Toramanlar Sok. No:30 Üsküdar / İSTANBUL - 0216 332 39 44



Fitness center, oyun alanları, otopark, spor alanları ve yüzme havuzu gibi sosyal alanların yer aldığı Aktaş Boğaziçi Evleri projesi İstanbul'un Anadolu Yakasında yer alan Kandilli bölgesinde konumlandırılıyor.


Kandilli Aktaş Boğaziçi Evleri adres bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. 2 etap halinde yükselen Aktaş Boğaziçi Evleri projesi  Aktaş İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. 


2014 yılında anahtar teslimlerinin yapılması planlanan Aktaş Boğaziçi Evleri projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri bulunuyor. 


Toplamda 80 adet daireden meydana gelen Aktaş Boğaziçi Konutları 18 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Kandilli Aktaş Boğaziçi Evleri adres bilgisinden önce projenin ödeme planı bilgisinden bahsedelim.


Aktaş Boğaziçi Evleri ödeme planı kapsamında konut bedelinin 4'de 1'i peşin olarak ödeniyor, kalan bedel ise banka kredisi ile ödenebiliyor. Aktaş Boğaziçi Evleri satış ofisi ile 0216 332 39 44 no'lu telefondan ulaşabilirsiniz. 


Kandilli Aktaş Boğaziçi Evleri fiyat listesine göre konutlar 558 bin lira ile 1 milyon 543 bin lira arasında değişiyor. Aktaş Boğaziçi Evlerinde otopark, yüzme havuzu, fitness center ve oyun alanları bulunuyor.


Aktaş Boğaziçi Evleri nerede?

Kandilli Aktaş Boğaziçi Evleri adres:  Küçüksu Mah. Rasathane Cad. Toramanlar Sok. No:30 Üsküdar- İSTANBUL 


Kandilli Aktaş Boğaziçi Evleri ulaşım:


Kandilli Aktaş Boğaziçi Evleri adres!


Kandilli Aktaş Boğaziçi Evleri iletişim:

Telefon: 0216 332 39 44

Web Adresi: www.aktasbogazicievleri.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön