26 / 04 / 2024

Kandilli Elysium Serenity fiyatları!

Kandilli Elysium Serenity fiyatları!

Firma: Ofton İnşaat

Proje: Elysium Serenity

Kandilli Elysium Serenity fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Ofton İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje Boğaziçi Köprüsü’ne 4,2 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.



Elysium Serenity Konutları 3 bloktan oluşuyor. Dairelerin stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği proje 50 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Kandilli  Elysium Serenity  fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Toplam 75 adet dairenin yer aldığı proje 5 bin 465 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 


Elysium Serenity Evleri İstanbul Kandilli'de Boğaziçi Köprüsü’ne 4,2 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5,5 kilometre, denize yürüme mesafesinde bulunuyor. 


sauna ve buhar odaları, açık-kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi gibi sosyal donatı alanlarına yer verilen Elysium Serenity Kandilli'de dairelerin alanları minimum 50,71 metrekare, maksimum 125,9 metrekare olarak dizayn edildi.


Kandilli Elysium Serenity fiyatları 350 bin TL'den başlıyor, 835 bin TL'ye kadar ulaşıyor.  Ofton İnşaat  imzası taşıyan proje az katlı ve bahçeli bir yaşam alanı sunuyor. 


Elysium Serenity satış ofisi

Telefon: 444 5 350

Web: www.ofton.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön