26 / 04 / 2024

Kandilli Konakları!

Kandilli Konakları!

Firma: Demsa Group

Proje: Kandilli Konakları

Kandilli Konakları, Demsa Group tarafından Üsküdar Kandilli'de hayata geçirildi. 29 bin 500 metrekare arsa alanı üzerine konumlandırılan projede dairelerin fiyatları 3 milyon dolardan başlangıç gösteriyor...



Kandilli Konakları, Anadolu Yakası Üsküdar'da  Demsa Group  tarafından hayata geçirildi. Projede satışlar hızla devam ediyor.


Banka kredisi ile taksitlendirme yapılabilen Kandilli Konakları, villa tipi daire alternatiflerinden oluşuyor. Hemen teslim edilen ve villa başına 6 araçlık otopark alanına sahip olan projede 14 adet müstakil villaya yer veriliyor.


Kandilli Konakları, 29 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projenin ortak ortak alanları arasında, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar banyosu, spor alanları, dinlenme alanları gibi alanlar bulunuyor.


Kandilli Konakları satılık dairelerin fiyatları 3 milyon dolardan başlıyor ve 4 milyon 250 bin dolara kadar yükseliyor. Proje hakkında detaylı bilgiler için (0216) 651 73 80 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


 Kandilli Konakları!


Proje adres olarak Üsküdar Kandilli Sevda Tepesi Yolu üzerinde yer alıyor.


Kandilli Konakları iletişim


Telefon: (0216) 651 73 80

Web adresi : www.kandillikonaklari.com.tr

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön