18 / 04 / 2024

Kandilli Konakları'nda 3 milyon 250 bin dolara 800 metrekare villa!

Kandilli Konakları'nda 3 milyon 250 bin dolara 800 metrekare villa!

Kandilli Konakları 'nda, her biri 450 metrekare yaşam alanına sahip toplam 3 kattan oluşan 14 bağımsız villa bulunuyor.   Projedeki villaların fiyatları 3 milyon 250 bin dolardan başlangıç gösteriyor...



Yeşille mavinin bir araya geldiği Boğaziçi Kandilli 'de yer alan lüks konut projesi “Kandilli Konakları ” huzurlu yaşam için kapılarını açtı. Toplam 25.000 metrekare  arsa üzerinde kurulu olan Kandilli Konakları 'nda, her biri 450 metrekare yaşam alanına sahip toplam 3 kattan oluşan 14 bağımsız villa bulunuyor. Projedeki villaların kapalı alanları 800 metrekare olarak belirlendi. 4'ü satılan projede villalar isteye göre tamamlanmış ya da natamam şekilde teslim ediliyor. 4 katlı tasarlanan villaların fiyatları 3 milyon 250 bin dolardan başlıyor. proje kapsamındaki villaların teslimatları ise 2 ay içerisinde gerçekleştirilecek.

Sakinlerine her türlü konfor ve lüksü, tarih ve doğa eşliğinde eksiksiz sunan Kandill Konakları 'nda villa sahipleri iç dekorasyonlarını tamamen kendi kişisel zevklerine göre dizayn edebilecek. Eşsiz konumuyla Boğaz köprülerine, çevre yollarına, Bebek, Emirgan, Rumeli Hisarı 'na sadece 10 dakika uzaklıkta bulunan Kandilli Konakları 'nda kendine has bir peyzaj tasarımı da yer alıyor.

Altı araca kadar kapalı özel otopark ve özel havuzları olan konaklarda, çevre ve ev güvenlik sistemi için de en güncel teknolojiyi içeren donanımlar kullanılmış. çok amaçlı hobi ve spor salonu olarak tasarlanan bölümler ise kişisel zevkinize ve tercihinize göre bilardo salonu, sauna veya spor alanı olarak kullanılabilecek özelliklere sahip.

İtalyan ve İngiliz bahçe sanatını Türk kültürü ile birleştirerek kendine has bir peyzaj tasarımı yaratan ve farklı özellikte bitkilere sahip geniş bahçeli villalarda, misafir şoför bekleme odası, çamaşır ütü odası, hizmetli odaları, kiler, bahçe mobilyaları için özel depo alanıyla birlikte ev sahibi   kullanım alanı ile hizmetli alanı bulunuyor. Konaklarda   havuz ve oturma alanlarıyla konak sahiplerine keyifli zamanlar yaşayacakları bir ortam sağlanıyor.
Size düşen tek şey kendi özel yaşam alanınızı istediğiniz gibi yaratmak ve bu doyumsuz manzarayı içinize çekerek yaşamak...


www.demsagroup.com

0216 651 73 73 - 0216 462 12 30

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön