19 / 04 / 2024

Kanyon AVM'nin yüzde 50'si İş GYO'nun!

Kanyon AVM'nin yüzde 50'si İş GYO'nun!

İstanbul Şişli'de bulunan Kanyon AVM ile ilgili merak edilenler arasında "Kanyon AVM kimin?" sorusu da yer alıyor. Bu sorusunun yanıtı ve Kanyon AVM hakkında diğer merak ettikleriniz için haberimizi inceleyebilirsiniz...



Kanyon AVM kimin?

İstanbul'da mimari proje tasarlaması Tabanoğlu Mimarlık tarafından yapılan alışveriş merkezi ve aynı zamanda rezidans kulesine de sahip Kanyon AVM'nin yüzde 50'si İş GYO'ya, diğer yüzde 50'si ise Eczacıbaşı Topluluğu'na ait.


Şişli Kanyon AVM'nin bir yatırım ortaklığı olarak inşa edildiği İş GYO'nun Kanyon AVM ile ilgili şu açıklamasından da anlaşılıyor.


İş GYO; "Kanyon'da; konutlarıyla, çarşısıyla, ofisleriyle bir bütün olarak tasarlanmış, sosyal ve kültürel etkinliklerle her an yaşayan, toplumla ve çevresiyle bütünleşen, eğlenceli bir dünya yarattık. Proje ortağımız Eczacıbaşı Topluluğu ile hayata geçirdiğimiz Kanyon, sahip olduğu konsepti ile dünyanın sayılı merkezlerinden biri olurken, Türkiye'de ve Avrupa'da bir ilki gerçekleştirmiştir." 


Kanyon AVM ne zaman açıldı?

Kanyon AVM ile ilgili merak edilen sorulardan olan "Kanyon AVM kimin?" sorusunu yanıtladıktan sonra, gelelim Kanyon AVM ile ilgili diğer merak edilenlere. 


Kanyon AVM'nin inşaatı, proje tasarlama süresi de dahil 2001 ile 2006 yılları arasında sürmüştür. Kanyon'un açılışı ise 30 Mayıs 2006 tarihinde gerçekleşti.


Alışveriş merkezi alanının toplam 40 bin metrekare olduğu Kanyon AVM, 4 katlı ve 160 mağazaya sahip olacak bir şekilde tasarlandı. İçerisinde rezidans ve ofisler de barındıran Kanyon projesi kapsamında 179 konuta yer veriliyor.


Kanyon AVM, hergün saat 10:00 ile 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor.


Kanyon AVM nerede?

Kanyon, Büyükdere Caddesi üzerinde, 4. Levent ile Levent arasında konumlandırılıyor.


Kanyon AVM nin yüzde 50 si İş GYO nun!


Kanyon AVM ulaşım..

Kanyon AVM'ye ulaşım, metro ile Levent durağında inildiği takdirde sağlanabiliyor. Kanyon AVM'ye otomobil ile ulaşmak için, Beşiktaş yönünden Maslak yönüne giderken, Gültepe sapağından Gültepe'ye saptıktan sonra, yeraltı geçidinden geçip ilk sola dönüldüğünde Kanyon tam karşıda yer alıyor. FSM köprüsünden gelişte ise, Levent - Sarıyer yolunun izlenmesi gerekiyor.


Toplu taşıma ile Kanyon AVM'ye ulaşmak için tüm Maslak-Beşiktaş güzergahında çalışan İETT otobüsleri ve Sarıyer-Beşiktaş minibüsleri ile Kanyon'a ulaşılabiliyor.



Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com


Geri Dön