29 / 03 / 2024

Kanyon Park Konya projesi ön satışta! 280 bin TL'ye!

Kanyon Park Konya projesi ön satışta! 280 bin TL'ye!

Firma: Seha Yapı

Proje: Kanyon Park

Konya Yazır Mahallesi'nde Seha Yapı tarafından hayata geçirilen Kanyon Park projesi ''Yazır Mahallesi'nin en zengin yaşam seçeneğine sahip konut projesi'' olarak tanıtılıyor. Projede ön satış fiyat avantajları sizi bekliyor...



Seha Yapı'nın Konya Yazır Mahallesi'nde hayata geçireceği  Kanyon Park  Evleri projesi toplam 98 daireden oluşuyor. Projede 3+1, 4+1, 4+2, 5+2 ve 6+2 daire seçenekleri sunuluyor. 


Konya Kanyon Park projesinin inşaat alanı 26 bin metrekare olarak belirlenirken, projenin saha genişliği ise 9 bin 274 metrekare olarak belirlendi. Projenin inşaatı gelecek Ağustos ayında başlayacak. 


Kanyon Park Konya teslimlerinin Temmuz 2019 tarihinde yapılması planlanıyor. Projede 7 adet ticari alana da yer veriliyor. 


Kanyon Park projesinde; site içerisinde yangın algılama paneli, blok girişi ve daire girişinin izlendiği görüntülü ve sesli interkom sistemi, kapalı otoparklarda karbon monoksit algılama sistemi ile birlikte jet fan havalandırma sistemi, çocuk oyun alanları, otopark, blok girişleri ve asansör girişlerinin kontrolünü sağlayan güvenlik kameraları gibi olanakların yanı sıra fitness ve plates salonu, bay – bayan sauna, masaj odası, duş ve kafeterya gibi özellikler de sunuluyor. 


Projede ayrıca dairelerde ve katlanır camlı balkonlarda yerden ısıtma, her dairede 5’li ankastre set, katlanır cam balkon sistemleri, her daireye özel 1 adet depo alanı, daireye özel 1 araçlık kapalı otopark gibi ayrıcalıklar da olacak. 


Kanyon Park fiyat listesi kapsamında projedeki 3+1 daireler 280 bin TL, 4+1 daireler ise 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Konya Kanyon Park ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat sonrasında firma bünyesinde 36 ay sıfır faizle, yüzde 40 peşinat sonrasında ise 48 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor.


Seha Yapı Merkez adresi : Musalla Bağları Mahallesi Kule Caddesi Kule Plaza Kat : 33 No: 56 Selçuklu / Konya / Türkiye


Tel: 444 73 42

Web: http://www.sehayapi.com/tr/kanyon_park

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön