24 / 04 / 2024

Japon Evler Haliç Projesi satışta! 99 bin TL'ye!

Japon Evler Haliç Projesi satışta! 99 bin TL'ye!

Kılıç İnşaat imzalı Japon Evler Haliç Projesi satışa çıktı. Projede fiyatlar 99 bin TL'den başlayarak 420 bin TL'ye kadar yükseliyor. Bahariye Adaları’nın tam karşısında inşa edilecek olan proje ile Haliç arasında hi



Japon Evler Haliç Projesi geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Kılıç İnşaat'ın yeni projesi olan Kılıç Evler'in inşaatı yaklaşık 2 hafta içinde başlayacak. Teslimlerin 16 ay sonra yapılacağı proje, Beyoğlu Sütlüce’de, Karaağaç Caddesi’nde inşa ediliyor. Bahariye Adaları’nın tam karşısında inşa edilecek olan proje ile Haliç arasında hiçbir yapı bulunmuyor.

Japon Evler Haliç projesinin ortak alanlarında kapalı havuz, fitness salonu, sauna gibi sosyal aktivite alanları bulunuyor. Türk-Japon sentezlerinin bir araya getirildiği Japon Evler projesi fonksiyonel ve teknolojik donanımlara sahip durumda olacak.

Japon Evler’de alanları 26 ile 99 metrekare arasında  değişen home ofis konutlar bulunuyor. Metrekare birim fiyatının 4 bin TL olduğu projede fiyatlar 99 bin TL’den başlıyor, 420 bin TL’ye kadar yükseliyor. Yüzde 50 peşinatla yıllık yüzde 6 vade farkıyla 12 aya kadar vade yapılıyor.

Japon Evler Haliç projesi zemin + 7 katlı tek bloktan oluşuyor. Projede toplam 41 home ofis daire ve 7 dükkan bulunuyor. 600 metrekare alana kurulan Japon Evler projesinde her katta 12 daire yer alıyor.

Toplam inşaat alanı 600 metrekare olan Japon Evler, İstanbul Kongre Merkezi, Miniatürk, Hilton Oteli’e yürüme mesafesinde bulunuyor. Proje sahil şeridine, yürüyüş ve koşu parkurları, spor sahaları ve park alanları imkanlarına sahip konumda. Haliç, Eyüp Sultan Camii ve Piyer Loti panoramalı Japon Evler Haliç projesi ofis, home ofis ve dükkan alternatiflerini bir arada sunuyor.


http://www.kilicinsaat.net/
0216 499 16 02-03

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön