27 / 04 / 2024

Kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisi nasıl değerlendirilecek?

Kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisi nasıl değerlendirilecek?

Kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisinin nasıl değerlendirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...



CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisinin nasıl değerlendirileceğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Şahin, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Şahin, ''2017 yılında Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'nin hizmete girmesi nedeniyle 650 yataklı Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi kapatılmış ve Balıkesir Devlet Hastanesi'nin yatak kapasitesi de yaklaşık 650'den 260 yatağa düşürülmüştür'' diye konuştu.

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin'in soruları:
1. Atatürk Şehir Hastanesi'nin açılması ardından kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisinin nasıl değerlendirilmesi planlanmaktadır?

2. Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisinin bir vakfa veya derneğe devredildiğine dair iddialar doğru mudur? Doğruysa bu arazi hangi vakfa veya derneğe devredilmiştir?

3. Cumhurbaşkanlığı 2020 Yılı Yatırım Programında belirtilen 400 yataklı Balıkesir  Devlet Hastanesi Ek Binası'nın inşaatına ne zaman başlanması planlanmaktadır? 2021 yılı için Balıkesir Devlet Hastanesi Ek Binası için ayrılan bütçe ne kadardır? 
 


Geri Dön