26 / 04 / 2024

Kaplankaya'ya Fransız ilgisi!

Kaplankaya'ya Fransız ilgisi!

Türkiye’nin en değerli projelerinden biri olarak gösterilen Kaplankaya projesi Fransız medyasının dikkatini çekti. Ege Bölgesi’nin en güzel kıyısında bulunan proje dünyanın önde gelen mimarları tarafından tasarlandı.



Türkiye’nin en değerli projelerinden biri olan Kaplankaya projesine Fransız medyası yoğun ilgi gösterdi. Ege Bölgesi’nin en güzel kıyılarından birinde inşa edilen proje Fransa’nın bir numaralı ekonomi ve finans kanalı BFM Business’ta yayınlandı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, BFM Business’ta yayınlanan Le Club İmmo programında Türkiye’nin en değerli projelerinden biri olan Kaplankaya projesinden övgü ile bahsedilirken Türkiye ekonomisinin ve turizminin güvenilirliği hakkında da olumlu yorumlar yapıldı. Programda, Avrupa’daki gelişmelerin konu edildiği yayında projenin değerli bir yatırım olduğu belirtildi.

Fransız gazeteci Virginie Grolleau, Kaplankaya projesiyle ilgili olarak şunları söyledi: “Kaplankaya projesinde Six Senses Kaplankaya ve Kaplankaya villaları bulunuyor. Kaplankaya; Türkiye’nin güneyinde yer alan Ege bölgesinde, Türkiye’nin ‘St. Tropez’i olarak bilinen ünlü sahil şeridi Bodrum’un karşısında bulunuyor. Yatırımı gerçekleştiren girişimci Burak Öymen Türkiye’de ve Doğu Avrupa’daki diğer ülkelerde daha çok alışveriş merkezi ve iş merkezi alanlarında uzmanlaşmış bir isim. Burak Öymen, 500 hektarlık turistik bir tesis inşa etmek istiyor. Özellikle Avrupa’da 500 hektarlık bir projeye çok nadir rastlanır.”


Geri Dön