19 / 04 / 2024

Kar Yapı-Kulhan İnşaat Green Life Residence teslim tarihi!

Kar Yapı-Kulhan İnşaat Green Life Residence teslim tarihi!

Firma: Kar Yapı ve Kulhan İnşaat

Proje: Greenlife Residence

Kar Yapı-Kulhan İnşaat Green Life Residence teslim tarihi 2014 yılı Ekim ayı olarak belirtiliyor. Kurtköy'de inşa ediliyor olan Green Life Residence projesinde banka kredili ödemeler yapılıyor...




Green Life Residence projesi  Kar Yapı ve Kulhan İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Kar yapı-Kulhan İnşaat Green Life Residence teslim tarihi bilgisinden önce Green Life Residence hakkında bilgi verelim.


Green Life Residence projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor. Kurtköy Green Life Residence projesi 5 bin 348 metrekare inşaat alanına sahip.


Green Life Residence Kurtköy projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. 2 blok olarak tasarlanan Green Life Residence projesinde bloklar 9 katlı olarak yükseliyor.



Kar yapı-Kulhan İnşaat Green Life Residence teslim tarihi!


Kar yapı-Kulhan İnşaat Green Life Residence teslim tarihi 2014 yılının Ekim ayı olarak belirtiliyor. Green Life Residence Kurtköy projesinde ödemeler banka kredili veya firma bünyesinde vadeli olarak yapılıyor.


Kurtköy Green Life Residence projesi içerisinde sauna, fitness salonu, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, spor alanları, kapalı otopark, dinlenme alanları, anfi, yürüyüş parkurları gibi sosyal donatılar yer alıyor. 



Green Life Residence nerede?

Green Life Residence adres : Yenişehir Mah. Cumhuriyet Bulvarı. Petek Sk. No: 12/2 Kurtköy / İSTANBUL 



Green Life Residence iletişim

Tel:  0216 482 04 04 

Web Adresi: www.greenliferesidence.com


projeye sor



Geri Dön