27 / 04 / 2024

Karabük'te 16.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Karabük'te 16.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Karabük Belediye Başkanlığı, Bayır Mahallesi'nde 16 milyon 594 bin 442 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 26 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.



Karabük Belediye Başkanlığı, Bayır Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.  İhalenin bedeli 16 milyon 594 bin 442  olarak belirlendi. İhale 26 Ekim 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRILACAKTIR
Karabük Belediye Başkanlığından:

Karabük Belediye Başkanlığınca aşağıda özellikleri belirtilen ve Mülkiyeti Belediyeye ait olan arsa üzerine teknik şartnamede belirtilen şartlarla kat karşılığı inşaat yaptırılması için kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkartılmıştır.

Karabük te 16.6 milyon TL ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

1- İhale 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereği kapalı teklif usulü ile Belediyeye bırakılacak bağımsız bölümlere ilave olarak belirlenen muhammen bedelin artırımı suretiyle yapılacaktır.
2- Yapılacak inşaat V sınıf A grubu yapı olup yapı maliyeti 4635.00m²*2400 TL= 11.124.000.00 TL
3- 2020 yılı arsa emlak beyanı rayiç değeri 8.585 TL X 632.55 m² =5.430.442.00 TL
4- İhalede sunulacak tekliflerde; şartname eki teknik şartnamede belirtilen özelliklere göre inşaatın tamamının yapılarak ayrıntıları kat irtifak tablosunda belirtildiği şekilde zemin katta bulunan işyerleri ve eklentileri anahtar teslimi Belediyenin olacak bunun dışında yükleniciye kalacak yerler için idareye ödenecek nakit bedel olarak artırım 40.000.00 TL’den (Kırkbin) (mevzuata göre KDV ayrıca tahsil edilecektir) başlayacaktır.
İhaleyi kazanan firmanın belirlenmesinde isteklilerin teklif edecekleri bedel üzerinden değerlendirme yapılacaktır.
Bu bedel sözleşmeden önce Belediye hesabına nakit olarak yatırılacaktır. Bu süre içersinde yatırılmadığı takdirde hiçbir yazışmaya, protesto çekmeye gerek kalmaksızın ihale fesih edilip, ihale teminatları gelir kaydedilecektir.
5- Geçici teminat bedeli: yapı maliyeti + arsa bedelinin ve ihale artırımına esas bedel toplamı olan 16.594.442.00 TL’nin % 3 ü olan 497.834.00TL dir.
6- İhale 26 Ekim 2020 Pazartesi günü saat 15:30’da Belediye Encümen toplantı salonunda yapılacaktır.
7- İhaleye katılmak isteyenlerin ihale şartnamesinde istenilen belgelerle birlikte 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesine uygun şekilde hazırlayacakları teklif mektuplarını da içeren kapalı zarflarını 26 Ekim 2020 Pazartesi günü saat 15:30’a kadar aynı yasanın 38.  maddesi gereğince Yazı İşleri Müdürlüğüne sıra numaralı alındılar karşılığında teslim etmeleri gerekmektedir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Belirtilen tarih ve saatten sonra verilen teklifler ve postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
8- İHALEYE KATILACAKLARDAN İSTENECEK BELGELER
a) Türkiye’de tebligat için adres göstermesi,
b) Geçici teminat bedeli makbuzu veya teminat olarak kabul edilen diğer değerleri vermek
c) İhale şartnamesi alındığına dair belge
d) Gerçek kişiler için nüfus kayıt örneği
e) Gerçek kişiler için yerleşim yeri belgesi
f) Gerçek kişiler kayıtlı ise ilgili oda veya meslek odası belgesi (2020 yılında alınmış)
g) İmza beyannamesi, vekâleten katılımlarda vekâletname ve vekilin imza beyannamesi (noterden)
h) Tüzel kişi olması halinde mevzuatı gereği tüzel kişiliği sicile kayıtlı bulunduğu Ticaret sanayi odası ve ilgili meslek odasından 2020 yılında alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğunu gösterir belge
ı) Tüzel kişilerin imza sirküleri. Vekâleten katılımlarda vekilin imza beyannamesi noterden
i) Ortak girişimlerde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi
j) İlk ilan tarihinden sonra alınmış vergi dairesi ve sosyal güvenlik kurumuna borcu olmadığına dair belge
k) İsteklinin yapı maliyeti ve artırım olarak teklif ettikleri bedellerin toplamının % 10'undan az olmamak üzere bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayri nakdi kredisi ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösteren banka referans mektubu sunması zorunludur. Banka referans mektubunun ilk ilan tarihinden sonra düzenlenmiş olması zorunludur. Yukarıdaki kriter, mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunulmak suretiyle de sağlanabilir. İş ortaklığında, ortaklardan biri, birkaçı veya tamamı tarafından ortaklık oranına bakılmaksızın bu yeterlik kriteri sağlanabilir. Konsorsiyumda ise bu belgelerin her bir ortak tarafından, kendi kısmı için belirlenen yeterlik kriterini sağlayacak şekilde sunulması gerekir.
(Tüm belgeler asıl veya noter tasdikli olacaktır. Nüfus kayıt örneği yerleşim belgesi hariç)
9 - Devlet İhale Kanununun 6. maddesinde belirtilen şahıslar doğrudan veya dolaylı olarak ihaleye katılamazlar.
10 - Belediyemiz ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte serbesttir.
11 - İstekliler tekliflerini ihale gün ve saatine kadar Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğüne verebilirler.
12 - İhale ile ilgili şartname 500,00 TL olup, Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğünden temin edilebilir.
İş bu ihale ilanı 12 (Oniki) maddeden ibaret olup, her türlü anlaşmazlıkların çözüm yeri Karabük Mahkemeleri ve İcra Daireleridir.
Bilgi edinmek için www.karabuk.bel.tr. web sitemizin İlanlar bölümü görülebilir.
İlan olunur.


Geri Dön