28 / 03 / 2024

Karacasu Park projesi bugün ihaleye çıkıyor!

Karacasu Park projesi bugün ihaleye çıkıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’ya kazandırılacak Karacasu Park Projesi, bugün ihaleye çıkıyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “14 dönümlük alanda hayata geçireceğimiz yeni yaşam alanı Akyazımıza hayırlı olsun” dedi.




Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Akyazlılara müjdesi verilen Karacasu Park Projesi, 20 Ekim Salı günü ihaleye çıkıyor. Ömercikler Mahallesi’ndeki 14 dönümlük alanda hayata geçirilecek projenin hayırlı olmasını temenni eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’ya verilen sözlerin bir bir yerine getirileceğini ifade etti.


Sözler Tutuluyor

Başkan Toçoğlu, “Her zaman ifade ediyoruz: Akyazı her zaman bizim yanımızda oldu, desteğini gösterdi. Biz de sosyal donatıları yüksek bir alanı hemşerilerimizin kullanımına sunmak için yola çıktık. Proje hazırlandı, ihale hazırlıkları da sonlandı. İnşallah ihalenin ardından ilk kepçeyi vuruyoruz. Şunu da eklemek istiyorum: Akyazı için neyin sözünü verdiysek bir bir hayata geçireceğiz. Karacasu Park şehrimize ve ilçemize şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.


Yeni Buluşma Noktası

Akyazı Ömercikler Mahallesi’ndeki 14 dönümlük alanda hayata geçirilecek yeni yaşam alanı Karacasu Park Projesi birçok sosyal alanı da içerisinde bulunduracak. Kültür merkezi, otopark, dinlenme ve spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ile diğer alanların yanı sıra çok yönlü sosyal bölgelerin inşa edileceği proje Akyazılıların yeni buluşma noktası olacak.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön