19 / 04 / 2024

Karadeniz Holding Kağıthane’deki ofisiyle Google'ın kampusuna rakip oldu!

Karadeniz Holding Kağıthane’deki ofisiyle Google'ın kampusuna rakip oldu!

Karadeniz Holding Kağıthane’deki içinden ağaçların geçtiği merkez, binası ile adeta teknoloji devi Google’ın kampusuna rakip...




Karadeniz Holding Kağıthane’deki içinden ağaçların geçtiği merkez, binası ile adeta teknoloji devi Google’ın kampusuna rakip. 5 bin metrekarelik binada 200 kişi çalışıyor.


Elemanlarına evdeki gibi bir çalışma ortamı sunan ABD’li teknoloji devi Google’a yerli rakipler çıkıyor. 1948 yılından bu yana enerji, fınans, madencilik, gayrimenkul ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Karadeniz Holding, İstanbul Kağıthane’deki, içinden ağaçların geçtiği merkez binası ile dikkat çekiyor. Karadeniz Holding IK Direktörü Ebru Çetinkaya, bina büyütülürken içeri alman hurma ağaçlarının bina ile bütünleştiğini, bazı ağaçların yönetim katma kadar uzandığını söyledi. 5 bin metrekare alana sahip 4 katlı binada 200 kişinin çalıştığını kaydeden Çetinkaya ofis ortamının çalışanlar üzerinde pozitif etkisi olduğunu vurguladı.



‘OFİSİMİZ ŞİRKET İMAJINI OLUMLU ETKİLİYOR’

Toplantılarının çoğunu, gelen talepler doğrultusunda ofiste gerçekleştirdiklerini belirten Çetinkaya “Ofisimizin şirket imajımıza katkısının da önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi. Çetinkaya iş başvurusunda bulunan adayların işi kabul etmelerinde de ortamın etkisinin görüldüğünü kaydetti.


Çalışanların öğle tatillerini çoğunlukla özel peyzajlı bahçede geçirdiğini belirten Çetinkaya şöyle konuştu: “Tüm giriş katma yayılmış olan antika otomobiller şirketin yönetim kurulu üyelerine ait. Zaman zaman yapılan etkinliklerde ve çalışanların özel günlerinde otomobiller çalışanların kullanımın; verilebiliyor. Giriş katında, masa tenisi, dart, bilardo, langırt gibi çalışanların iş dışında aktivite alanı olarak kullandıkları bir oyun köşesi var. Çalışanlar öğlen tatilleri burada da değerlendirebiliyorlar.Öğle yemeklerinin servis edildiği restoran bölümümüz iş görüşmesine gelen misafirler tarafından zaman zaman özel bir işletme gibi algılanıp hesap ödemek için ısrar edenler oluyor.



Habertürk Gazetesi


Geri Dön