19 / 04 / 2024

Karasu Limanı yer teslimi sözleşmesinde imzalar atıldı!

Karasu Limanı yer teslimi sözleşmesinde imzalar atıldı!

Yap-İşlet-Devret Modeliyle ihale edilen Karasu Limanı inşaatının yer teslimi yapıldı. İmza törenine katılan Vali Hüseyin Avni Coş, limanın kullanma hakkının artık İçtaş firmasının olduğunu söyledi



Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yapişlet-devret modeliyle ihale edilen Karasu Limanı inşaatı nihayet başlıyor. Karasu Hükümet Konağı'nda dün düzenlenen törende ihaleyi kazanan İçtaş firmasıyla, Karasu Kaymakamlığı arasında yer teslimi sözleşmesi imzalandı. İmza törenine Vali Hüseyin Avni Coş, Milletvekili Hasan Ali Çelik, Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Belediye Başkanı Mehmet İspıroğlu. Limanlar Yapım Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Celal Engin Ersöz, AKI' İlçe Başkanı Av. İslıak Sarı ve ihaleyi kazanan İçtaş'tan şirket yetkilisi Yusuf Asar katıldı. 


YER FİRMANIN 

Hazine adına Kaymakam Şalak Gürçam ve İçtaş yetkililerinin sözleşmeyi imzalamasının ardından Vali Hüseyin Avni Coş belgeyi paraf etti. Törende konuşan Vali Coş atılan imzalarla birlikle liman alanını kullanma hakkının yüklenici firmaya devredilmiş olduğunu söyledi. Karasu Limanı'nın çok önemli ve büyük bir proje olduğunu belirten Vali Coş "Bu projenin gerçekleşmesinde Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, bakanlarımızım ve ilimizin değerli milletvekillerinin çok büyük emekleri var" dedi. 

Vali Coş yer teslimi sözleşmesinin hayırlı olması dileğinde bulundu. 

Vali Hüseyin Avni Coş, atılan imzalarla liman alanın, ihaleyi alan firmanın sorumluluğunda olduğunu söyledi. 

Yeni Haber



Geri Dön