24 / 04 / 2024

Karmen Yapı Küçükçekmece!

Karmen Yapı Küçükçekmece!

Firma: Metal Yapı Konut - Karmen Yapı

Proje: Blue Lake Küçükçekmece

Karmen Yapı Küçükçekmece projesinin tamamlandığında manzarasının nasıl olacağının anlaşılması için Küçükçekmece Gölü'nün yanına kırmızı bir kule inşa edildi. Proje, Metal Yapı Konut ve Karmen Yapı ortak imzası taşıyor...



165 bin metrekare kapalı alana sahip olan Karmen Yapı Küçükçekmece projesi, İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesinde inşa ediliyor.  15 katlı 8 konut bloğu ve 2 ticari blok bulunuyor.   


Tamamlandığında manzarasının nasıl olacağının anlaşılması için Küçükçekmece Gölü'nün yanına kırmızı bir kule inşa edilen Karmen Yapı Küçükçekmece Blue Lake projesinin detayları 1 ay sonra belli olacak. 


40 bin metrekare toplam alan üzerinde konumlanan Karmen Yapı Küçükçekmece projesi, Küçükçekmece Gölü'ne 85 metre mesafede hayata geçiriliyor. 


Karmen Yapı Küçükçekmece!


İçerisinde yer alan dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Blue Lake Karmen Yapı projesi,  778 adet konut ve 27 adet ticari birimden meydana geliyor. 


Karmen Yapı Küçükçekmece projesi, Metal Yapı Konut ve Karmen Yapı ortak projesi olarak yükseliyor. Projenin otopark alanı 35 bin metrekare, ticari alanı 10 bin metrekare olarak belirlendi. 


Tel: 0212 265 92 33 

Web: www.metalyapikonut.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön