18 / 04 / 2024

Karmen Yapı Küçükçekmece projesi fiyat

Karmen Yapı Küçükçekmece projesi fiyat

Karmen Yapı Küçükçekmece projesinin tamamlandığında manzarasının nasıl olacağının anlaşılması için Küçükçekmece Gölü'nün yanına kırmızı bir kule inşa edildi. Proje, Metal Yapı Konut ve Karmen Yapı ortak imzası taşıyor...

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

Büyükçekmece'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Göl Havzası, Merkez, Tepecik, Celaliye, Kamiloba Tem Üstü ve Tem Altı, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü, Kumburgaz, Kartaltepe, Mimarsinan, Batıköy Mahallesi, Türkoba, Tepekent Nazım İmar Planlarına ait Riskli Yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece'de 115 riskli yapının yıkımı tamamlandı!

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelinde 115 riskli yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Küçükçekmece Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatları ile Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi kapsamındaki; 1463 Ada 1 Parsel Spor Tesis Alanı İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Büyükçekmece içme suyu havzasındaki kaçak yapılar yıkıldı!

İstanbul Büyükçekmece Göl'ünde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti.

Eşbah Yapı Küçükçekmece fiyat listesi 2021!

Eşbah Yapı tarafından hayata geçen Küçükçekmece Marmara, Sanayi Sitesi'nde yükseliyor. Eşbah Yapı Küçükçekmece Marmara fiyat listesi haberimizde yer alıyor...

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi nerede? 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için harekete geçti. Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi nerede? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor... 

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde yükselecek olan proje, Eşbah Yapı'nın daha önce hayata geçirdiği projeler konseptinde olacak. 

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Arafat Alhan tarafından açıldı.

Büyükçekmece’de riskli yapılar yıkılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi beklenen Marmara depremi uyarılarını dikkate alarak, ilçedeki hasarlı ve riskli yapıları yeniliyor...

Nurko Yapı Anonim Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Nurko Yapı Anonim Şirketi Küçükçekmece Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kamil Korkut Balkan tarafından açıldı.

Nadir Ataman'ın Büyükçekmece'de kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Nadir Ataman'ın Büyükçekmece Kumburgaz'daki iki yapıya, tek yapı belgesi aldığını belirtti...

Karmen Yapı Küçükçekmece projesi fiyat Haberi

Karmen Yapı Küçükçekmece projesi fiyat

165 bin metrekare kapalı alana sahip olan Karmen Yapı Küçükçekmece projesi, İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesinde inşa ediliyor.  15 katlı 8 konut bloğu ve 2 ticari blok bulunuyor.   


Tamamlandığında manzarasının nasıl olacağının anlaşılması için Küçükçekmece Gölü'nün yanına kırmızı bir kule inşa edilen Karmen Yapı Küçükçekmece Blue Lake projesinin detayları 1 ay sonra belli olacak. 


40 bin metrekare toplam alan üzerinde konumlanan Karmen Yapı Küçükçekmece projesi, Küçükçekmece Gölü'ne 85 metre mesafede hayata geçiriliyor. 



İçerisinde yer alan dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Blue Lake Karmen Yapı projesi,  778 adet konut ve 27 adet ticari birimden meydana geliyor. 


Karmen Yapı Küçükçekmece projesi, Metal Yapı Konut ve Karmen Yapı ortak...