28 / 03 / 2024

Karmod Batı Afrika'da hazır konaklama evleri kurdu!

Karmod Batı Afrika'da hazır konaklama evleri kurdu!

Karmod Batı Afrika'da bir ayda 3 adet hazır konaklama evi tamamladı. Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, 'Tropikal iklim kuşağındaki Sierra Leone'de tamamladığımız projemizde 3+1 planda 149 ve 98 metrekare tek katlı evlerin kurulumunu gerçekleştirdik' dedi.



Batı Afrika'da tamamlanan projeden bahseden Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, 'Tropikal iklim kuşağındaki Sierra Leone'de tamamladığımız projemizde 3+1 planda 149 ve 98 metrekare tek katlı evlerin kurulumunu gerçekleştirdik' dedi.

AA'da bulunan habere göre, Karmod, Batı Afrika ülkelerinden Sierra Leone'de hazır konaklama evleri tamamlandı. Karmod'dan yapılan açıklamaya göre, ülkenin başkenti Freetown'da kurulumu gerçekleştirilen 3 adet konut bir ay gibi bir sürede kullanıma hazır bir şekilde teslim edilmeye başlandı. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, kurulumu yapılan evlerin Freetown’a gelen turistlerin konaklaması için kullanılacağını söyleyerek, ilk aşamada örnek kurulumları yapılan evlerin proje kapsamında çoklu kurulumlarının hedeflendiğini duyurdu.

Teknik özelliklerini ülke iklimine göre düzenlenen konutların, kolay kurulum ve uzun ömürlü kullanım avantajları sağlamadına dikkat edildi. Afrika'yla ilgili gözlemlediklerini açıklayan Öztürk, 'Ön üretimli olarak hazırladığımız evler inşaat imkanlarının çok az veya sınırlı olduğu ülkelerde ayrı bir cazibe oluşturuyor. Karmod evde kullanılan her malzemenin üretimini Türkiye’de gerçekleştirerek gönderiyoruz. Ekiplerimizce birkaç gün içerisinde yerinde kurulumu sonrası boyaması yapılarak kullanıma hazır halde teslim ediliyor. Yapı modelimizi tanımayan müşterilerimiz doğal olarak klasik ev modelleriyle bir kıyaslama yapılmasını talep ediyorlar. Onlara hep şunu vurguluyoruz; Karmod evler gerek yapı güvenliği gerekse dayanımıyla beklentilerini karşılama açısından oldukça iyi kalitede. Yüksek izolasyon değerlerine sahip. Tropikal iklim kuşağındaki Sierra Leone’de tamamladığımız bu projemizde 3+1 planda 149 ve 98 metrekare tek katlı evlerin kurulumunu gerçekleştirdik.' şeklinde konuştu.


Geri Dön