28 / 03 / 2024

Karmod'dan Cibuti Eğitim Bakanına konut

Karmod'dan Cibuti Eğitim Bakanına konut

Karmod tarafından Cibuti Eğitim Bakanı Mustafa Muhammed Mahmud için hazırlanan ve Cibuti'nin Arta şehrinde kurulumu gerçekleştirilen konut, 23 günde  teslim edildi...



Karmod, Doğu Afrika ülkelerinden Cibuti Eğitim Bakanı Mustafa Muhammed Mahmud için hazır konut üretti. Cibuti Arta'da kullanıma hazır kurulumu gerçekleştirilen konut, özel kaplamaları ve boyaması dahil 23 gün gibi kısa bir sürede teslim edildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, evlerinin kurulum kolaylığı ve uzun ömürlü özelliğiyle Afrika genelinde büyük ilgi gördüğünü söyledi. 

Karmod hazır evlerinin farkı iklim bölgeleri düşünülerek dört mevsim kullanım şartlarına göre yapılandırıldığını ifade eden Öztürk, görsel estetikle beraber maksimum genişlikte ferah mekanlara sahip evlerinin ön üretimlerini tesislerinde gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Öztürk, sözlerine şöyle devam etti; "Demonte sistemin verdiği avantajla yapılarımızı dünyanın neresine olursa olsun kolayca sevk edebiliyoruz. Kurulumunu da bizzat kendi ekiplerimizle yürütüyoruz. Başka ustalara ve malzemelere gereksinim duymaması, hızlı ve kolay kurulum gibi avantajlarıyla Afrika genelinde konut tercihlerinde yapılarımıza hissedilir bir ilgi var.

Ayrıca evlerimiz son derece güvenli ve uzun ömürlü. Yalıtım değerleri açısından da avantajlara sahip. Sıcak veya soğuk dört mevsim iklim kullanım şartlarına göre yapılandırabiliyoruz. Cibuti Eğitim Bakanı Mahmud'un kullanımı için hazırladığımız evimiz 125 metrekare büyüklükte ve iki katlı plana sahip. Standart kurulum sonrası yapı estetiği için iç ve dışta ekstra kaplama uygulamaları gerçekleştirdik." 

 


Geri Dön