25 / 04 / 2024

Kars Ab­ı Hayat Evleri'nde teslimler başladı!

Kars Ab­ı Hayat Evleri'nde teslimler başladı!

Kars'ın en büyük konut projelerinde biri olan Ab­ı Hayat Evleri projesi Kaskankalar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. projede tamamlanan daireler sahiplerine teslim ediliyor.



Ab­ı Hayat sonsuzluk anlamına geliyor. Ab­ı Hayat Evleri de “Sonsuz Yaşam” anlamını taşıyor. Bu sözler Elif Nur isimli bir kız çocuğuna ait. Kendisi yıllardır bu evleri hayal etti. Ab­ı Hayat Evleri’nin internet sitesinden sürekli konforlu yaşamı takip ederek büyüdü. Elif, Ab­ı Hayat evleriyle büyüdü. Ab­ı Hayat Evleri bitti. Elif de şimdilerde hayalindeki eve kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Hayallerini gerçekle bütünleştirmek için de Abı­ Hayat Evlerinin bitmiş halini gördü ve orada duygularını dile getirdi.



KASKANLILAR İNŞAAT GÜVENCESİYLE KONFORLU MEKANLAR SUNAN KARS AB­I HAYAT EVLERİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR


Kaskanlılar İnşaat günümüze dek doğruluk, dürüstlük ve istikrar politikalarını gözeterek yapmış olduğu başarılı çalışmalarla inşaat sektöründe kökleşmiş örnek bir firmadır. Özellikle konut ve ticari yaşam alanları konusunda uzmanlaşmış ve bugün Türkiye’de inşaat sektörünün önde gelen firmalarından biri olmuştur. KASKANLILAR İNŞAAT inandığı değerler ve çizdiği hedefler doğrultusunda bugüne kadar ürettiği sayısız projede %100 başarıya ulaşmanın haklı gururuyla ve özgüveniyle bundan sonra gerçekleştireceği tüm projeleri de başarıyla tamamlayacak olmanın güvencesini vermektedir.


Kaskanlılar inşaatın markası KARS AB­I HAYAT EVLERİ projesi Kars’ın en büyük konut

projelerinden biridir. Kaskanlılar inşaat Yönetim Kurulu başkanı Bahattin Kaskansoy, “Kendi memleketi olan Kars’a bu benim hediyemdir ve bundan sonrada daha iyi projelere imza atacağız” dedi. 


Merkez Şehitler Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Numara 10 KARS adresindeki Ab­ı Hayat Evleri Bir otelin konferans slonunda düzenlenen bir toplantıda sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Kaskanlılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Kaskansoy toplantıda yaptığı konuşmada verdikleri sözü tutmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.


Site daire adedi: 130

Daireler; 165 metrekare

Kapalı otopark; 6 bin 500 metrekare

İş merkezi; 5 bin 500 metrekare

Sosyal tesis

Peyzaj

Oturma Parkı

Yürüyüş yollarıyla hizmete sunuldu.


Dairelerin teslimi ve konut sahiplerinin konutlarına geçmesinden sonra ikinci bir yatırıma daha başlayacaklarını söyleyen Kaskanlılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Kaskansoy, üniversite öğrencilerinin yurt sorununa da önemli ölçüde çözüm getireceklerini belirtti. Bin 600 öğrenci kapasiteli yurt, Kampus alanına yakın bir bölgede yapılacak ve 5 yıldızlı otelleri bile aratmayacak konforda olacak.



Kars Gündem


Geri Dön