24 / 04 / 2024

Karşıyaka Atakent Rezidans nerede?

Karşıyaka Atakent Rezidans nerede?

Firma: Eviya Gayrimenkul

Proje: Karşıyaka Rezidans

Eviya Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan Karşıyaka Atakent projesi toplam 174 konut ve 9 ticari birimden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 198 bin TL'den başlıyor. İşte Karşıyaka Atakent Rezidans nerede? sorusunun cevabı...



Karşıyaka Atakent Rezidans projesinde 1+0, 1+1, 2+1 şeklinde daireler tasarlandı. Karşıyaka Atakent Rezidans nerede sorusunun cevabını vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Teslimlerinin 22 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Karşıyaka Atakent Rezidans projesinde daire fiyatları 198 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 2+1 daireler de 552 bin TL'den başlayarak alıcılarını bekliyor.


174 daire ve 9 ticari birimin bulunduğu Karşıyaka Atakent Rezidans projesinde konutların büyüklükleri 41 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje  Eviya Gayrimenkul  imzası taşıyor.


18 katlı tek blok halinde yükselen projenin ödeme imkanları arasında 80 aya kadar vadelendirme imkanı mevcut. Ayrıca projede 3 ay sonra yüzde 8 peşinat, 6 ay ve 12 ay sonra da yüzde 8'lik ara ödeme ile 30 ay sabit taksit imkanı sunuluyor. 2015 yılının Nisan ayında da kalan tutar ödeniyor.


Sosyal donatıları arasında spa, sauna, fitness salonu, güneşlenme terasları, kuru temizleme, kapalı yüzme havuzu, kat hizmetleri, bisiklet parkı, Türk Hamamı, çamaşırhane ve güvenlik bulunuyor.



Karşıyaka Atakent Rezidans nerede?



Karşıyaka Atakent Rezidans nerede?

Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre, TEM Otoyolu'na 10 kilometre uzaklıkta konumlandırılıyor. Karşıya Atakent Rezidans projesi İstanbul Avrupa Yakası'nda Küçükçekmece İlçesi'nin Halkalı bölgesine bağlı Atakent'te inşa ediliyor.



Karşıyaka Atakent Rezidans iletişim

Telefon: 0212 310 13 50

Web: http://www.eviya.com.tr/karsiyaka-rezidans.aspx

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com





projeye sor



Geri Dön