26 / 04 / 2024

Karşıyaka'da depremde zarar gören okullar ve alınan tedbirler TBMM'de!

Karşıyaka'da depremde zarar gören okullar ve alınan tedbirler TBMM'de!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 30 Ekim 2020 tarihli depremde zarar gören okullar ve alınan tedbirler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...



CHP  İzmir  Milletvekili Mahir Polat, İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 30 Ekim 2020 tarihli depremde zarar gören okullara ve alınan tedbirlere ilişkin soru önergesi verdi. Polat, sorusunun Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Polat, ''Aşağıdaki sorularımın Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını saygılarımla arz ederim.''

Karşıyaka da depremde zarar gören okullar ve alınan tedbirler TBMM de!

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın soruları:
1) İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Bakanlığınıza bağlı kaç okul 30 Ekim 2020 tarihli depremde hasar görmüştür? Hasarların giderilmesi için Bakanlığınızca ne kadar tamirat ve tadilat harcaması yapılmıştır?

2) Kullanılamayacak durumda olan okul sayısı kaçtır?

3) Kullanılamayacak durumda olan okullar var ise bu okullarda öğrenim gören öğrenciler için eğitim ve öğretimin aksamaması adına ne gibi önlemler alınmıştır?

4) İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Bakanlığınıza bağlı okullarda beklenen İzmir depremine karşı ne gibi tedbirler alınmıştır?

5) İzmir’in Karşıyaka ilçesinde Bakanlığınıza bağlı okullarda pandemi tedbirleri kapsamında başlayacak yüz yüze eğitim için ne gibi hazırlıklar yapılmıştır? 

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com


Geri Dön