23 / 04 / 2024

Kartal Adanus Park projesi!

Kartal Adanus Park projesi!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: adanus park

Kartal Adanus Park projesi Çukurova Gayrimenkul girişimi ile yükseliyor. Kartal Adanus Park projesi 'nde yer alan 2 oda 1 salon tipinde tasarlanan konutların fiyatları 405 bin TL'den başlayarak yükseliyor...





Çukurova Gayrimenkul tarafından inşa edilen  adanus park  projesi 10 bin metrekarelik arsa alanına sahip durumda. Kartal'da yer alan konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen Kartal Adanus Park projesi 'ndeki daireler minimum 245 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Daire sayısı 180 olarak belirlenen Kartal Adanus Park projesinde daire sahipleri için spor alanları, kapalı otopark, fitness center, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, buhar banyosu, yüzme havuzu gibi imkanlar bulunuyor. 



Kartal Adanus Park projesi!



Kartal Adanus Park projesi fiyatları: 


2 oda 1 salon evlerin fiyatları 405 bin TL'den

3 oda 1 salon evlerin fiyatları 570 bin TL'den başlayarak yükseliyor. 


Kartal Adanus Park projesi 'nin ödemeleri banka kredisi ile yapılabiliyor. Dairenin 4'te 1'i peşin ödendikten sonra kalan miktar için 120 aya kadar vade yapılabiliyor. 



Kartal Adanus Park projesi!



Kartal Adanus Park projesi nerede? 


Kartal Adanus Park projesi adresi: Orta Mah. Yalnız Selvi Cad. Bektaş Sok. (Real market depo girişi yanı) No:5 Soğanlık / Kartal-İSTANBUL


Adanus Park Kartal iletişim

Telefon: 0216 671 14 14

Web Adresi: www.adanuspark.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön