27 / 04 / 2024

Kartal Anatolium Marmara iletişim!

Kartal Anatolium Marmara iletişim!

Firma: Maya İnşaat-Yılsan Holding

Proje: Anatolium Marmara

Kartal Anatolium Marmara iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Maya İnşaat-Yılsan Holding projesi Anatolium Marmara, ofis-home ofis kulesi ve AVM alanından oluşuyor...




Anatolium Marmara projesi Maya İnşaat ve Yılsan Holding tarafından 40 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.  Anatolium Marmara  projesi İstanbul Kartal'a bağlı Soğanlık bölgesinde yükseliyor.


Anatolium Marmara Kartal projesi ofis ve home ofislerin yer aldığı 47 katlı kule ve alışveriş merkezinden oluşuyor. Anatolium Marmara projesinin AVM alanında IKEA'nın İstanbul'daki üçüncü mağazası yer alacak.


Kartal Anatolium Marmara iletişim için 0212 350 11 00'ı arayarak, Anatolium Marmara projesi hakkında bilgi alabilirsiniz. Anatolium Marmara AVM kiralamaları MallExpert tarafından yapılıyor.


Anatolium Marmara Soğanlık projesinde 360 derece seyir terası, açık hava konser ve etkinlik alanı, yiyecek katları, alışveriş alanları, çocuk oyun alanları, sinema, eğlence alanları gibi imkanlar bulunuyor.


Anatolium Marmara AVM Kartal'da kiralanabilir alan 60 bin metrekare, home ofis-ofis alanı 46 bin metrekare olarak belirlendi. Anatolium Marmara projesinin toplam inşaat alanı 230 bin metrekare.



Anatolium Marmara AVM adres: Soğanlık Yeni Mah. Soğanlık D-100 Kuzey Yanyol Cad. Yılsan A.Ş. Apt. No: 72 Kartal-İstanbul




Tel:212 350 11 00 

Web: www.anatolium-marmara.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön