24 / 04 / 2024

Anatolium Marmara Rezidans

Anatolium Marmara Rezidans

Kartal Anatolium Marmara iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Maya İnşaat-Yılsan Holding projesi Anatolium Marmara, ofis-home ofis kulesi ve AVM alanından oluşuyor...

KuzuGrup GYO, Sea Pearl Ataköy'deki JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel'i büyütüyor!

Kuzugrup GYO, Sea Pearl Ataköy'ün 9. bloğunda bulunan 27 adet rezidansı, JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel ismiyle işletilmek üzere iki sene süreyle kiraya verdi. İşte detaylar...

Liv Marmara fiyat listesi 2018!

Liv Marmara fiyat listesi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü Liman Cad. üzerinde limana en yakın ve tek rezidans projesi olan Liv Marmara'da 495 daire ve ticari alanlar bulunuyor. 

IKEA Kartal nerede? Nasıl gidilir? IKEA Kartal adres!

IKEA’nın Türkiye’deki 6’ncı, İstanbul’daki 3’üncü mağazası Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi Kartal’da hizmete açıldı.

Anatolium Marmara AVM açıldı!

Türkiye’deki altıncı IKEA mağazasını da bünyesinde bulunduran Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi açıldı...

IKEA, Anatolium Marmara'da 4 Mayıs'ta açılacak!

Kartal'da yer alan Anatolium Marmara 180 milyon dolar yatırımla hayata geçirildi. IKEA 4 Mayıs'ta dev projede mağaza açacak...

Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor!

Ofis, tercihe göre ev-ofis ve alışveriş merkezinden oluşan Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor. AVM, 360 derece seyir terası ile 2 bin 500 çalışana hizmet verecek..

Marmara Üniversitesi rezidans oluyor!

DAP Yapı ihale yoluyla kazandığı Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisine konut ve ticaret alanı yapacak. Ders verdiğim fakülte rezidans oluyor. Öğrencilerin nereye gideceği, nerede okuyacağı belli değil.

Anatolium Marmara AVM 29  Mart 2018'de açılacak!

Maya Holding ve Yılsam Holding işbirliğiye yapılan Anatolium Marmara Yaşam ve Alışveriş Merkezi, 29  Mart 2018'de açılacak. 

Marmara Loft Rezidans fiyat listesi!

Marmara Loft Rezidans fiyat listesi 435 bin TL'den başlıyor. Proje Görgülü İnşaat tarafından hayata geçirildi...

DKY Sahil Rezidans daire fiyatları!

Prens Adaları ve Marmara Denizi manzarasına hakim DKY Sahil Rezidans projesinde 138 daireye yer veriliyor. DKY Sahil Rezidans daire fiyatları 1 milyon 927 bin TL'den başlıyor.

DKY Sahil Rezidans fiyatları!

İstanbul Kartal sahilinde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Kartal DKY Sahil projesi adalar ve Marmara Denizi manzarasına hakim. İşte DKY Sahil Rezidans fiyatları...

Anatolium Marmara AVM Kartal’da açılıyor!

MAYA Grubu’nun sahip olduğu AVM zinciri markası Anatolium Alışveriş Merkezleri'nin 3. Halkası Kartal'da açılıyor. Franchise haklarının MAYA Grubu’nda olduğu IKEA Türkiye’nin 6. mağazası da projede yerini alacak.

MAYA Holding, Anatolium Marmara basın toplantısı 19 Nisan'da!

MAYA Holding, İstanbul’un Kartal bölgesinde hayata geçirmeye hazırlandığı Anatolium Marmara projesinin tanıtımı amacıyla, 19 Nisan Salı sabahı Swissotel The Bosphorus’ta bir basın toplantısı düzenleyecek.

Anatolium Marmara Rezidans Haberi

Anatolium Marmara Rezidans


Anatolium Marmara projesi Maya İnşaat ve Yılsan Holding tarafından 40 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Anatolium Marmara projesi İstanbul Kartal'a bağlı Soğanlık bölgesinde yükseliyor.


Anatolium Marmara Kartal projesi ofis ve home ofislerin yer aldığı 47 katlı kule ve alışveriş merkezinden oluşuyor. Anatolium Marmara projesinin AVM alanında IKEA'nın İstanbul'daki üçüncü mağazası yer alacak.


Kartal Anatolium Marmara iletişim için 0212 350 11 00'ı arayarak, Anatolium Marmara projesi hakkında bilgi alabilirsiniz. Anatolium Marmara AVM kiralamaları MallExpert tarafından yapılıyor.


Anatolium Marmara Soğanlık projesinde 360 derece seyir terası, açık hava konser ve etkinlik alanı, yiyecek katları, alışveriş alanları, çocuk oyun alanları, sinema, eğlence alanları gibi imkanlar bulunuyor.


Anatolium Marmara AVM Kartal'da kiralanabilir alan 60 bin metrekare, home ofis-ofis alanı 46 bin metrekare olarak belirlendi. Anatolium Marmara projesinin...