29 / 03 / 2024

Anatolium Marmara Residence nerede?

Anatolium Marmara Residence nerede?

Firma: Maya İnşaat-Yılsan Holding

Proje: Anatolium Marmara

Anatolium Marmara Ofisleri Maya İnşaat ve Yılsan Holding imzası taşıyor. 3 ay içerisinde satışa çıkacak projedenin kiralanabilir alanı 60 bin metrekareden oluşuyor. Peki Anatolium Marmara Residence nerede?



230 bin metrekare inşaat alanından oluşan  Anatolium Marmara Rezidans 46 bin metrekare ofis-home ofis alanı, 60 bin metrekare kiralanabilir alanına sahip. 


Anatolium Marmara projesinde 150 mağazanın yer aldığı AVM, İKEA'nın Bayrampaşa ve Ümraniye'den sonra 3. mağazası bulunuyor. Projenin 3 ay içerisinde satışa sunulması planlanıyor. 

Anatolium Marmara Residence nerede?

İstanbul Kartal Soğanlık bölgesinde inşa edilecek  Anatolium Marmara  Ofisleri Kartal Merkez'e 4 dakika, Caddebostan'a 15 dakika, Dragos'a 6 dakika, Bostancı İskele'ye ise 10 dakika, Maltepe'ye 5 dakika, Kartal TEM-Sahil Yolu Kavşağı'na 2 dakika yakınlıkta hayata geçirilecek. 


Yılsan Holding ve Maya İnşaat imzası ile yükselecek Kartal Anatolium Marmara'da 2 bin 500 araçlık otopark, fitness merkezi, fast food alanları, sinema, çocuk oyun merkezi, etkinlik alanları, spa ve kafeler gibi sosyal donatılar sunuluyor. 


Anatolium Marmara adres: Soğanlık Yeni Mah. Soğanlık D-100 Kuzey Yanyol Cad. Yılsan A.Ş. Apt. No: 72 Kartal-İstanbul


Tel: 0212 350 11 00 

Web: www.anatolium-marmara.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön