26 / 04 / 2024

Anatolium Marmara Ofisleri nerede?

Anatolium Marmara Ofisleri nerede?

Firma: Maya İnşaat-Yılsan Holding

Proje: Anatolium Marmara

Anatolium Marmara Rezidans 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kiralanabilir alanı 60 bin metrekare olarak belirtilen proje ofis ve home ofislerden oluşuyor. Peki Anatolium Marmara Ofisleri nerede?



Anatolium Marmara Residence Maya İnşaat ve Yılsan Holding imzası taşıyor. 230 bin metrekare inşaat alanından meydana gelen projede 47 katlı kule ve AVM bulunuyor. 


"Anatolium Marmara Ofisleri nerede?" sorusuna İstanbul Anadolu Yakası Kartal Soğanlık yanıtını verebilmek mümkün. Projenin 60 bin metrekare kiralanabilir alanı ve 46 bin metekare ofis-home ofis alanı yer alıyor. 


Soğanlık Anatolium Marmara'da 360 derece seyir terası, yiyecek katları, alışveriş alanları, sinema, eğlence alanları, açık hava konser ve etkinlik alanı, çocuk oyun alanları gibi imkanlar sunuluyor. 


AVM alanında IKEA mağazasının olacağı Kartal Anatolium Marmara'da kiralamalar MallExpert aracılığıyla gerçekleşiyor. Proje 40 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Anatolium Marmara projesi lokasyon olarak Dragos'a 6 dakika, Maltepe'ye 5 dakika, Caddebostan'a 15 dakika, Kartal Merkez'e 4 dakika, Kartal TEM-Sahil Yolu Kavşağı'na 2 dakika, Bostancı İskele'ye 10 dakikalık uzaklıkta bulunuyor. 


Anatolium Marmara Ofisleri nerede?

Adres: Soğanlık Yeni Mah. Soğanlık D-100 Kuzey Yanyol Cad. Yılsan A.Ş. Apt. No: 72 Kartal-İstanbul


Anatolium Marmara iletişim

Tel:212 350 11 00 

Web: www.anatolium-marmara.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön