28 / 03 / 2024

Sarphan Finans Park Ofisleri nerede?

Sarphan Finans Park Ofisleri nerede?

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finans Park

Teslimlerinin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanan Sarphan Finans Park projesinde 300 adet ofis satışa sunuldu. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Peki Sarphan Finans Park ofisleri nerede?



Sabiha Gökçen Havalimanı'na ve metroya yakın mesafede inşa edilen Sarphan Finans Park VIP 300 projesinde yer alan ofislerin alanları 44 metrekareden başlıyor, 70 metrekareye kadar yükseliyor.


'Sarphan Finans Park Ofisleri nerede?' sorusunun yanıtı haberimizin devamında bulunuyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen proje Sarp Grup imzası taşıyor.


Ofislerin fiyatları 880 bin TL ile 1 milyon 400 bin TL arasında değişiklik gösteren Sarphan Finans Park'da teslimler bu yıl sonunda yapılacak. Proje 20 katlı olarak dizayn edildi.


Lobi, 3 adet panoramik asansör, resepsiyon, dükkanlar, teras ve kat bahçesi, 4 kat otoparkı gibi ortak alanlara yer verilen Finans Park VIP 300 Ofisleri 43 bin 500 metrekare alan üzerine yayılıyor.


İsteğe bağlı olarak birleştirilebilir alanlardan oluşan 'Sarphan Finans Park Ofisleri nerede?' sorusuna İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir Finans Merkezi yanıtını verebilmek mümkün. 


Finans Park VIP 300 satış ofisi 

Telefon: 444 47 33

Web adresi: www.sarphanfinanspark.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön