16 / 04 / 2024

Kartal AND Pastel'de ödeme kampanyası!

Kartal AND Pastel'de ödeme kampanyası!

AND Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen AND Pastel projesinde önde yaşamaya, sonra ödemeye başlayın. Projede ilk etap teslimleri Haziran'da yapılacak.



Anadolu Grubu'nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketi AND Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen AND Pastel projesi 250 bin metrekare inşaat alanına sahip. 1.243 daireden meydana gelen proje 7 blok olarak yükseliyor. Projedeki blokların isimleri Mavi, Turuncu, Yeşil olarak verildi.


Konut alanına 45 bin metrekarenin ayrıldığı AND Pastel projesinin peyzaj alanı 30 bin metrekareden oluşuyor. Projenin peyzaj mimarı Martha Schwartz, proje mimari ise HPP. 


AND Pastel projesi Kartal'da hayata geçiriliyor. Projede ilk etap teslimleri Haziran 2018'de, son etap teslimleri ise Aralık 2018'de yapılacak. 


Son etap satışta

Yüzde 1 KDV avantajı bulunan AND Pastel Kartal projesinin son etabı satışa çıktı. Yaşam başladıktan sonra ödemelerin yapılabildiği projede kredi ödemeleri Ocak 2019’a ertelenebiliyor. Projede "60 aya yüzde 0 faiz oranı" ile "120 aya yüzde 0.55 faiz oranı" gibi ödeme fırsatları sunuluyor. 


72 adet basketbol sahası kadar peyzaj alanı

E-5'in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde yer alan AND Pastel’in yüzde 70’i peyzaj alanından oluşuyor. 30 bin metrekare peyzaj alanına sahip olan projede yüzde 30 oranında doğal toprak korunuyor. doğal toprak projede büyük ve yetişkin ağaçların yer alabilmesine olanak sağlıyor.


Çocuk dostu proje

AND Pastel Kartal projesinin açık ve kapalı alanları çocukları düşünerek planlandı. AND Pastel'i çocuk dostu proje olarak tasarlayan AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, "Üzerine inşaat yapılan her araziye gelecek nesillerden alınan toprak parçası gözüyle bakıyoruz. Bir arsanın üzerine bina inşa ediliği zaman aslında artık oradaki hayalleri de şekillendiriyoruz. O araziye dair hayalleri 50 yıl boyunca sahipleniyoruz. Bu büyük bir sorumluluk. Bunun bilinciyle ve araştırmalara verdiğimiz önemle AND Pastel’i "Çocuk Dostu Proje" olarak tasarladık." dedi. 


https://www.andpastel.com/



Geri Dön