26 / 04 / 2024

Kartal Beyaz Ofis'te 2 bin TL'ye kiralık ofis!

Kartal Beyaz Ofis'te 2 bin TL'ye kiralık ofis!

Beyaz Ofis; Kartal'da yükseliyor. Adalar ve Marmara manzarasına sahip proje kapsamında ofislerin kiralık bedelleri 2 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yer alan ofislerin satış fiyatları 455 bin TL'den başlıyor...



2010 yılında yapımına başlanan Beyaz Ofis, Helis Yapı imzası taşıyor Beyaz Ofis; Kartal'da yükseliyor. Adalar ve Marmara manzarasına sahip proje kapsamında ergonomik kat planları, kat bahçeleri ve birinci sınıf inşaat kalitesiyle dikkat çekiyor.

İş dünyasına geniş ve ferah alanlarda çalışma fırsatı sunan Beyaz Ofiste  eşliğinde çalışmak keyfe dönüşüyor. Beyaz Ofis'te yer alan ofisler deniz ve E5 cepheli olmak üzere 2 farklı biçimde kuruldu. Fiyatları da katlarına, alanına ve cephesine göre farklılık gösteriyor. Proje kapsamında yer alan ofislerin alanları 455 ile 500 bin TL arasında değişiyor. Kiralıklarda ise alanlar 120-126-180-160-320 metrekare olarak belirlendi. Kiralar ise 2 bin TL'den başlıyor ve 7 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede yer alan ofislerin 2011 yılının Temmuz ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

İşini Beyaz Ofise taşıyanlar, her ofis için ayrı olarak tasarlanan özel tesisat odası, zayıf akım kablolamaları, jenaratör, en son teknoloji ile takip edilen profesyonel bina yönetimi, çağrı merkezi, sorunsuz park için açık ve kapalı otopark, özel dizayn edilmiş lobi alanı ve resepsiyon hizmeti, CCTV destekli 7/24 güvenlik hizmeti, personel geçiş sistemi ile Beyaz Ofisin sunduğu ayrıcalıklardan yararlanıyor. 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Beyaz Ofis, 7 katlı 2 blokta toplam 65 ofis ve 2 mağazadan meydana geliyor.

0 216 353 41 01

www.beyaz-ofis.com


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön