24 / 04 / 2024

Kartal Dragos Royal Towers'ta 600 bin TL! Sıfır faizle!

Kartal Dragos Royal Towers'ta 600 bin TL! Sıfır faizle!

Prenses Adaları manzarasıyla dikkat çeken Dragos Royal Towers'ta binalar Dubai'deki yelken otel Burj El-Arab'ı andırıyor.  Dragos Royal Towers projesi ulaşım açısından oldukça avantajlı bir konumda yükseldi



Yapımı halen devam eden Anadoluray hafif raylı sistem metro hattı, Kartal - Pendik deniz otobüsü ve vapur iskeleleri Dragos Royal Towers"ın yakınında bulunuyor.  Marmaray  projesi ile Kartal-Halkalı arası 35 dakikaya iniyor.   İstasyon hemen site çıkışında, Dragos Royal Towers önündeki yerini alıyor. E5 ise, hemen yakından geçiyor.

Projenin adı: Dragos Royal Towers
Projenin lokasyonu: Dragos Kordon Boyunda denize 100 metre mesafede
İnşaata başlama tarihi: Ocak 2009
İnşaatı bitirme tarihi: 2011 Ocak
Toplam arsa: 14 bin metrekare
Ticari alanlar: Cafe ve restaurant
Sosyal donatılar: Dragos Royal Towers Dap Clup"da; kondüsyon merkezi, aerobik salonu, sauna, hamam, buhar odası, güzellik salonu, SPA, açık ve kapalı yüzme havuzları, yürüyüş parkurları bulunuyor.
Konut bilgileri: 88 metrekareden 270 metrekareye kadar değişen büyüklükte 1+1'den 4+1'e pek çok seçeneğe sahip toplam 212 adet rezidans
Projedeki en pahalı ve en ucuz konutun fiyatı: 600 bin TL- 1 milyon 385 bin TL
Ödeme koşulları: Yüzde 25 peşin kalan yüzde 75 banka kredisi 120 aya 0,76 faiz oranı uygulanıyor. Ayrıca Dap Yapı öz kaynakları ile yüzde 20 Peşin 12 ay 0, yüzde 30 Peşin 18 ay 0, yüzde 40 Peşin 24 ay 0, 50 Peşin   kalan 30 ay 0 faiz uygulanıyor.
Projenin ayırt edici özelliği: Prenses Adaları manzarasıyla dikkat çeken Dragos Royal Towers'ta binalar Dubai'deki yelken otel Burj El-Arab'ı andırıyor. Dragos Royal Towers, İstanbul Büyüksehir Belediyesi'nin İstanbul çevre Düzeni Planında kentin üç yeni çekim noktasından biri olarak gösterilen Kartal'da Kentsel Dönüşüm Projesine oldukça yakın bir noktada inşa ediliyor. Mimari projelendirmesi dünyaca ünlü mimar Zaha Hadid tarafından gerçekleştirilen ve Dragos' un hemen yakınında oluşturulacak Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bölge, İstanbul'un yeni Boğaziçi haline geliyor. Sanayi tipi yapılaşmalar yerine nitelikli konut ve rezidans siteleriyle çevrelenen proje bu yönüyle güvenli ve planlı gelişen bir noktada yer alıyor.
Anneler için ne düşünüldü: Projede kişisel rezidans hizmetleri içerisinde; dadı, bakıcı, temizlik ve danışmanlık hizmetleri, özel yemek menüsü, kişisel bakım ve kuru temizleme hizmeti annelere yönelik en büyük hizmetlerden.
Babalar için neler var: Dragos Royal Towers'ın babalara sunduğu en güzel hizmet 100 metre mesafedeki sahilde spor yapma, balık tutma ve su sporları yapma imkanı.
çocuklar için neler var: Özel olarak geliştirilen Kids Club'ta çocuklara etüd ve spor aktivitelerinin yanı sıra, özel hobi dersleri veriliyor.
En yakın okullar kaç km uzaklıkta: Projeye 500 m uzaklıkta Doğa Koleji, Ortadoğu Koleji, 21.Yüzyıl Koleji, Kartal Lisesi ve Kartal Anadolu Teknik Lisesi bulunuyor.
En yakın poliklinik ve hastaneler neler: Kartal Devlet Hastanesi, Sema Hastanesi ve Dragos Hastanesi
En yakın alışveriş merkezi: Carrefour
Maltepe Sabiha Gökçen Havalimanı'na uzaklığı kaç km: 15 km
TEM ve E-5'e uzaklığı: E-5'e 2, TEM'e 5 km uzaklıkta.

0216 517 1 517

www.dragosroyaltowers.com

www.dapyapi.com.tr

[email protected]


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön