19 / 04 / 2024

Kartal Kule'de bahar kampanyası! 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kartal Kule'de bahar kampanyası! 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: EA İnşaat

Proje: Kartalkule

EA Group, Anadolu Yakası’nın yeni cazibe merkezi ve Merkezi İş Alanı (MİA) Kartal’da gelişimin öncülüğünü üstlenerek, bölgenin ilk VIP ofis projesi olan Kartal Kule’nin 2014 teslimlerine hazırlanıyor.




Eclipse iş jetlerini Amerika’da üreten şirketin ortağı EA Group, Anadolu Yakası’nın yeni cazibe merkezi ve Merkezi İş Alanı (MİA) Kartal’da gelişimin öncülüğünü üstlenerek, bölgenin ilk VIP ofis projesi olan Kartal Kule’nin 2014 teslimlerine hazırlanıyor.


Dünyanın en prestijli gayrimenkul ödülü olan International Property Awards’tan “Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi” ödülünü alan Kartal Kule’ye Türkiye Genel Müdürlüğü’nü taşıyacak olan REMAX’IN yanında Caribou Coffee ve büyük bir restoran işletecek olan Sardunya gibi kurumsal markalar da yerlerini aldılar.


Kartal Kule; E-5 Karayolu üzerinde, metronun Soğanlık çıkışında, dünyanın en büyük adliyesi olan Kartal Adalet Sarayı’nın yanı başında, geçtiğimiz yıl yolcu sayısındaki yüzde 26’lık rekor artışla dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı ünvanını kazanan Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Pendik Marina’ya ve sahil yoluna 5 dakika mesafede merkezi bir konumda yer almaktadır.


Tamamı güney cephesine konumlandırılmış Adalar ve deniz manzaralı Kartal Kule’de, 74 m²’si 450.000 TL’den başlayan ofis alternatiflerinin yanı sıra 1000m² ile 6000m² arasında A+ ofis katları da satışa açılmıştır.


400m² lobi , 300m² fitness alanı, 500m² toplantı, kongre ve fuaye alanı, 445 metrekare yemek ve balo salonu alanlarıyla sizlere profesyonel hizmet sunmaktadır.


Akıllı bina sistemi, dijital arşivleme alt yapısı ve fiberoptik omurga Kartal Kule’yi adeta yapay bir zeka gibi yaşayan bir bina yapar. 7/24 uzman personel ve kapalı devre kamera sistemleriyle korunacak olan Kartal Kule’nin iç alanlarının güvenliği de kartlı geçiş sistemleri, parmak izi okuma ve retina tarama cihazları ile destekleniyor.


Ayrıca Kartal Kule’de back office, concierge, sekreterya hizmetlerinin yanı sıra, motor yat ve speed boat ile İstanbul’un her yerine deniz ulaşımı, VIP Limuzin araçlarla 24 saat transfer servisi gibi özel hizmetler yer almaktadır. Kapalı otoparkta elektrik şarj üniteleri gelecekteki arabalarınız için şimdiden tasarlandı.


İş dünyasının yeni merkezi Kartal Kule’de sizin de yer almanızı arzu etmekteyiz.


Bahar Kampanyasına Özel Ödeme Planları


% 1 Peşinat, % 75 Peşin/Banka, geriye kalan % 24’ü, 6 ay sonunda 0 faizle tek ödeme

% 1 Peşinat, % 75 Peşin/Banka, geriye kalan % 24’ü, 12 ayda 0 faizle tek ödeme

% 1 Peşinat, % 40 Peşin/Banka, geriye kalan % 59’u, 6 ay sonunda tek ödeme

% 50 Peşinat, % 50 EA inşaat kredisi 36 ayda 0 faizle




projeye sor



Geri Dön