26 / 04 / 2024

Kartal Wings projesinin temeli atıldı!

Kartal Wings projesinin temeli atıldı!

Umran Yapı ve Amad Gayrimenkul tarafından inşa edilen Kartal Wings projesinin temeli atıldı.



Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Umran Yapı ve Amad Gayrimenkul tarafından ortak olarak hazırlanan; ‘Kartal Wings’ inşaat projesinin temel atma törenine katıldı.

 

Törene; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, Başkan Yardımcıları, Umran Yapı ve Amad Gayrimenkul’un yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda meclis üyesi ve birim müdürü katıldı.

 

 

Kartal Wings projesinin temeli atıldı!

“Güzel bir alanda güzel bir proje ortaya çıkıyor”

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, açılış töreninde yaptığı konuşmada; “ Kartal’a Türkiye’nin ekonomik anlamda geçtiği zor günlerde yatırım yapan herkese çok teşekkür ediyorum. Bir proje, asla kentine yabancı olmamalı. Gerçekleşen projenin Kartal’da yaşamanın güzelliğini ortaya koymasını diliyorum. Güzel bir alanda güzel bir proje ortaya çıkıyor. Eskiden Kartal’da gerçekleşen projelerin Kartal ismiyle anılamamasını hepinize hatırlatmak istiyorum. Kartal diyemiyorlardı. Bugün insanlar projenin Kartal’da olup olmadığını soruyorlarsa Kartal bir marka değer olarak belli bir noktaya gelmiş demektir.” şeklinde konuştu.

 

 

http://kartalwings.com/


Geri Dön