25 / 04 / 2024

Kırıkkale Bahşılı'daki 156 dairelik konut projesinin temeli atıldı!

Kırıkkale Bahşılı'daki 156 dairelik konut projesinin temeli atıldı!

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde belediye ve özel bir firma tarafından yapılacak 156 dairelik konut projesinin temeli atıldı. Temel atma törenine, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk de katıldı...




Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde belediye ve özel bir firma tarafından yapılacak 156 dairelik konut projesinin temeli atıldı.


Atadönmez Mahallesi'nde belediyeye ait 3 bin metrekarelik arsaya yapılacak konutların temel atma törenine, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Kaymakam Harun Ersin Polat, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, firma yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.


Milletvekili Öztürk, törende yaptığı konuşmada, bugün mutlu bir anı yaşadıklarını ve belediyeden hiçbir maddi kaynak aktarılmadan 156 dairelik konut projesinin temelini attıklarını söyledi.


Kırıkkalelileri konut almaya davet eden Öztürk, "Kırıkkale'yi buralara taşımak, şehirleşmeyi biraz daha hızlandırmak adına Bahşılı önemli yer almaktadır." dedi.


Belediye Başkanı İbrahim Uyar da göreve geldikleri günden beri ilçenin gelirini ve nüfusunu nasıl artırırız diye düşünmeye başladıklarını dile getirerek, konutlar için şu ana kadar 2 bin kişinin başvuru yaptığını kaydetti.


Konuşmaların ardından 2+1 olarak yapılacak 156 dairenin temeli atıldı.




Zafer


Geri Dön