29 / 03 / 2024

Kartal Yücelpark'ta fiyatlar 329 bin liradan başlıyor!

Kartal Yücelpark'ta fiyatlar 329 bin liradan başlıyor!

Teknik Yapı, Kartal’da fabrikaların dönüşümünden sonra ilk kez bir siteye proje inşa ediliyor.  Teknik Yapı, Yücelpark projesinde 825 konut hayata geçirecek. Kartal Yücelpark'ta fiyatlar 329 bin liradan başlıyor.



Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, "Kartal'da yeni bir döneme giriliyor. Önce fabrikalar dönüştü, şimdi sıra eski sitelerin dönüşümüne geldi. Kartal'da ikinci devre başlıyor" şeklinde açıklama yaptı.  Durbakayım, Kartal'ın yeni döneminde rakiplerin çok olduğunu belirterek, kendilerinin Fikirtepe'deki dönüşüm projeleri nedeniyle 'antrenmanlı' olduklarını, bölgede kalıcı olmayı planladıklarını dile getirdi. 

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre, 21 dönüm arazi üzerinde yükselen Yücelpark'taki 10 bloktan oluşan yaşam alanları 3.8 dönüm üzerinde inşa edilecek. Projede 825'i lüks konut ve homeofis, 17'si ticari ünite olmak üzere toplam 842 bağımsız bölüm yer alacak.

Yücelpark'ta daire fiyatları 329 bin, metrekare fiyatları da 6 bin 135 liradan başlıyor.  Daireler yüzde 5 peşin, 12, 24 ve 36 aylarda yüzde 5 ara ödeme ve yüzde 80'i banka kredisi ile yapılan satışlarda vadeye göre aylık bazda yüzde 0.18'e varan faiz avantajı sunuluyor.

Web: http://www.yucelpark.com/
 


Geri Dön