18 / 04 / 2024

Viaport Venezia ofislerinin satış fiyatları 329 bin liradan başlıyor!

Viaport Venezia ofislerinin satış fiyatları 329 bin liradan başlıyor!

Venedik ' i ofis sahiplerinin işine de getirecek olan Viaport Venezia ofislerinin satış fiyatları 329 bin liradan başlıyor, 1 milyon 300 bin liraya kadar çıkıyor...



Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Venedik konseptli karma proje Viaport Venezia, tamamlanmaya gün sayıyor. Projede bulunan 2 bin konutun yüzde 85'inin satışının gerçekleştirilmesinden sonra 221 adetten oluşan Venedik ofisleri etabı satışa sunuldu. Ofis fiyatlarının 329 bin liradan başlayıp 1 milyon 300 bin liraya kadar çıktığı projede, ofis sahipleri su kanallarında gezinti yapan gondollarda müşterilerini ağırlayabilecek. 


Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, projenin Mayıs 2015'te tüm fonksiyonlarının hayata geçmesi ile birlikte, Venezia ayda 1 buçuk milyon kişi tarafından ziyaret edileceğini kaydederek, "San Marco Meydanı'na bakan manzarada çalışma fırsatı yakalayacak olan ofis sahipleri, gondolların gezinti yaptığı su kanallarının kenarında kahve keyfi yaparken müşterilerini ağırlayabilecek, iş yemekleri organizasyonlarını ofislerin hemen yanındaki dünyaca ünlü. İtalya restoranlarında yapabilecekler. Ayrıca Venezia'daki ofislerin hemen yanı başında bulunan fitness ve SPA merkezi, ofis çalışanlarına özel hizmet verecek" dedi. Venedik'i ofis sahiplerinin işine de getirecek olan Viaport Venezia ofislerinin satış fiyatları 329 bin liradan başlıyor, 1 milyon 300 bin liraya kadar çıkıyor. 


Venezia ofislerinde satışa çıkmadan rekor ön talep geldiğini aktaran ViaportVeneziaS atış Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, "Tüm bu saydığımız özellikler, yatırımcılarımızda farkındalık yarattı. 250 tane ofisimiz için şimdiden yüzde 35'i için ön talep topladık. Satışa çıktığımızda kısa sürede rekor bir şekilde satışların tamamlanacağını ön görüyoruz. Yabancı müşteri ağırlıklı talep almamız da memnuniyet verici. Özellikle Körfez ülkelerindeki yatırımcıların gözünün projemizde olması da kıtalararası başarıya imza atmış olduğumuzun göstergesi oluyor. Yabancı yatırımcılar tercihlerini hem ev hem de ofis almaktan yana kullanmayı istediklerini belirtiyorlar" diye konuştu. Venezia ofisleri ile bölgenin ofis ihtiyacına cevap vereceklerini aktaran Cenk Hayırlıoğlu, "Havalimanına ve şehir merkezine bağlantı sağlayan metrosuyla, Venedik'in ünlü tarihi ve alışveriş caddeleriyle ve projede yaklaşık 7 bin kişinin yaşayacak" dedi. 


İtalyan mimarisiyle tasarlandı 25 bin metrekarelik alan üzerinde İtalyan mimarisi ile tasarlanarak inşa edilen ofisler, 3,30 tavan yüksekliği ile de ferah bir ortam sunuyor. Büyüklükleri 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişen ve modüler olarak tasarlanan çalışma mekânları, birleştirilerek daha geniş bir alana dönüştürülebiliyor. Ofis çalışanları için tasarlanan kapalı otoparklardan direkt ofislere çıkış yapılabiliyor. 


Dünya Gazetesi 



Tel: 444 8 842   

Web : venediksaraylari.com


Geri Dön