20 / 04 / 2024

Viaport Venezia ofis fiyatları

Viaport Venezia ofis fiyatları

Viaport Venezia projesinin ofis kısmında fiyatlar 329 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında yer alan ofislerin alanları ise 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiklik gösteriyor

Kiptaş Venezia ödeme!

İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa bölgesinde inşa edilen Kiptaş Venezia ödeme planına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Kiptaş Venezia ofis fiyatları 339 bin TL ' den başlangıç gösteriyor...

Viaport Venezia satılık!

Habipler - Topkapı Tramvay Hattı yanında yaşama geçirilen Viaport Venezia satılık ofis fiyatları 339 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede yer alan ofislerin alanları 53 metrekareden başlangıç gösteriyor..

Viaport Venezia'daki ofislerin yüzde 40'ı satıldı!

Viaportvenezia projesinde bulunan konutların yüzde 85'inin satışının gerçekleştirilmesinden sonra iş dünyasına yeni bir soluk getirecek olan 221 adetten oluşan Venedik ofisleri etabı nisanda satışa sunulmuştu...

Viaport Venezia projesinde ofis fiyatları 340 bin TL'den başlıyor!

Viaport Venezia'da ofis fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Viaport Venezia kapsamındaki ofislerin büyüklükleri 64 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan ofislerin tavan yükseklikleri 3.30 olarak belirlendi.

Viaport Venezia'da ofis fiyatları 320 bin 650 TL'den başlıyor!

Viaport Venezia'da ofis fiyatları 320 bin 650 TL'den başlangıç gösteriyor. 221 yatay ofisten meydana gelen Viaport Venezia kapsamındaki ofislerin tavan yükseklikleri 3.30 olarak belirlendi

Viaport Venezia'da ofisler 320 bin 650 TL'den başlıyor!

Viaport Venezia Gaziosmanpaşa' da ofislerin fiyatları 320 bin TL' den başlangıç gösteriyor.Viaport Venezia kapsamındaki ofislerin alanları ise 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor.

Viaport Venezia'da ofis fiyatları 320 bin 650 TL'den başlıyor!

Viaport Venezia Gaziosmanpaşa projesi kapsamındaki ofislerin alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arsında değişiyor.Viaport Venezia Gaziosmanpaşa ofislerin fiyatları 320 bin 650 TL' den başlıyor.

Viaport Venezia'da ofisler 320 bin 650 TL'ye!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia' da yer alan ofis fiyatları 320 bin 650 TL'den başlıyor.Viaport Venezia'daki ofislerin alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Viaport Venezia ofislerinin satış fiyatları 329 bin liradan başlıyor!

Venedik ' i ofis sahiplerinin işine de getirecek olan Viaport Venezia ofislerinin satış fiyatları 329 bin liradan başlıyor, 1 milyon 300 bin liraya kadar çıkıyor...

Viaport Venezia ofislerinde fiyatlar 329 bin liradan başlıyor!

Viaport Venezia projesi kapsamında yer alan ofislerin fiyatları 329 bin liradan başlayıp 1 milyon 300 bin liraya kadar çıktığı projede, ofis sahipleri su kanallarında gezinti yapan gondollarda müşterilerini ağırlayabilecek

Viaport Venezia ofislerinde 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Viaport Venezia'da ofisler 320 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Viaport Venezia projesinde teslimlerin Mayıs 2015'te yapılması planlanıyor. Viaport Venezia ofislerinin büyüklükleri 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor.

Viaport Venezia'da ofisler satışa çıktı! 2015'te teslim!

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilen Venedik konseptli karma proje Viaport Venezia, tamamlanmaya gün sayıyor. Venedik ofisleri etabı satışa sunuldu...

Viaport Venezia'da ofisler satışa çıktı! 320 bin 650 TL'den!

Viaport Venezia'da ofisler 320 bin 650 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. 25 Nisan'da lansmaı yapılacak olan Viaport Venezia projesinde üç farklı ödeme seçeneği sunuluyor...

Viaport Venezia ofisleri 24 Nisan'da satışa çıkıyor!

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa' da Bayraktar ile Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Viaport Venezia ofisleri 24 Nisan' da satışa çıkıyor. Proje karma olarak geliştiriliyor.

Viaport Venezia AVM adres!

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile hayata geçirilen proje 2000 konut, 26 bin metrekarelik ofis alanı ve 68 bin metrekarelik kiralanabilir alandan oluşuyor. Viaport Venezia AVM adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bir ofis projesi olarak Kiptaş'ın eski genel müdürlük binasının olduğu araziye inşa edilen Viaport Venezia projesi kapsamında olan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor!

Bir ofis projesi olan Viaport Venezia projesinde 221 adet yatay ofis bulunuyor. Viaport Venezia kapsamındaki ofislerin alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişim gösteriyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bayraktar-Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia Ofis projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan ofislerin tavan yükseklikleri ise 3 metre 30 santimetre olarak belirlendi.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bir ofis projesi olarak tasarlanan Viaport Venezia projesinde 221 adet yatay ofis yer alıyor. Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayat geçirilen projede fiyatlar 339 bin liradan başlıyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

Fiyatlarının 339 bin liradan başlangıç gösterdiği Viaport Venezia projesinde çalışanlar otoparklardan ofislere direkt geçiş yapabiliyor. Bayraktar ve Gürsoy imzası taşıyan projede 221 adet yatay ofis bulunuyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesinde 339 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Viaport Venezia Ofis projesi Bayraktar-Gürsoy Yatırım Ortaklığı projesi olarak hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia 'da 399 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia Ofis projesinden ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Venezia projesinin ofislerinin tavan yükseklikleri ise 3 metre 30 santimetre olarak belirlendi.

Viaport Venezia projesinde 339 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Viaport Venezia Ofis projesi Bayraktar ve Gürsoy imzası taşıyor. Viaport Venezia projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 53 metrekareden başlayıp 202 metrekareye kadar yükseliyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlıyor!

Bir ofis projesi olarak hayata geçirilen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçiriliyor. 221 yatay ofisin bulunduğu Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia projesinde 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişen 221 adet yatay ofis yer alıyor. Projede fiyatlar 339 bin liradan başlıyor.

Viaport Venezia Ofisleri'nde 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

Ofis alanlarının 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değiştiği Viaport Venezia Ofisleri projesinde 221 adet yatay ofis bulunuyor. Projede fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor.

Viaport Venezia satılık!

Habipler - Topkapı Tramvay Hattı yanında yaşama geçirilen Viaport Venezia satılık ofis fiyatları 339 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede yer alan ofislerin alanları 53 metrekareden başlangıç gösteriyor..

Viaport Venezia ofis fiyatları Haberi

Viaport Venezia ofis fiyatları

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Viaport Venezia projesi, Bayraktar ve Gürsoy ortaklığında inşa ediliyor. Venedik temasıyla inşa edilen projede 221 yatay ofis bulunuyor. 

25 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde yer alan ofislerin tavan yükseklikleri 3.30 olarak belirlendi. 

Viaport Venezia kapsamında yer alan ofislerin alanları 53 metrekareden başlıyor ve 202 metrekareye kadar yükseliyor. 

Viaport Venezia kapsamında yer alan ofislerin fiyatları ise 329 bin TL'den başlıyor. Viaport Venezia projesi Habipler - Topkapı Tramvay Hattı'nın hemen yanında Kiptaş'ın eski Genel Müdürlük Binası arazisinde inşa ediliyor. 

Viaport Venezia projesi kapsamında  ofis çalışanları kapalı otoparklardan ofislere direkt giriş çıkış yapabiliyor. Projede toplantı odaları yer alıyor. 

Viaport Venezia satış ofisi iletişim:

Tel: 0212 618...