19 / 03 / 2024

Viaport Venezia ofislerinde 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Viaport Venezia ofislerinde 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Viaport Venezia

Viaport Venezia'da ofisler 320 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Viaport Venezia projesinde teslimlerin Mayıs 2015'te yapılması planlanıyor. Viaport Venezia ofislerinin büyüklükleri 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor.





Viaport Venezia projesi İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa'da konumlandırılıyor. Proje Bayraktar ve Gürsoy ortaklığında hayat geçiriliyor.  Viaport Venezia  projesi Venedik temalı olarak tasarlandı. Proje kapsamında toplam 221 adet yatay ofis mevcut.


Viaport Venezia ofislerinde toplamda 25 bin metrekarelik alan üzerinde İtalyan mimarisi ile tasarlandı. Viaport Venezia kapsamında inşa edilen ofisler, 3,30 tavan yüksekliğine sahip.



Viaport Venezia'da ofislerin büyüklükleri 53 metrekareden başlayıp 202 metrekareye kadar yükseliyor. Viaport Venezia pfisler,inde fiyatlar 320 bin TL'den başlayıp 1 milyon 270 bin TL'ye kadar yükseliyor.


Viaport Venezia ofislerinde 320 bin TL den başlayan fiyatlarla!


Kiptaş'ın eski Genel Müdürlük Binası arazisinde yükselen Viaport Venezia projesi Habipler - Topkapı Tramvay Hattının hemen yanında yer alıyor. Viaport Venezia'da toplantı, eğitim ya da seminer organizasyonları için tasarlanan toplantı odaları yer alıyor.  Viaport Venezia'da ofis çalışanları kapalı otoparklardan ofislere direkt giriş çıkış yapılabiliyor.



Viaport Venezia iletişim:

Tel: 0212 618 10 46

Web : venediksaraylari.com

Öznur Yaslı/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön