28 / 03 / 2024

Kartalkaya'da kayak merkezleri doldu!

Kartalkaya'da kayak merkezleri doldu!

Bolu'da etkili olan kar yağışının ardından kayak merkezinde kar kalınlığı bir metre 30 santimetreye ulaştı. Kayak merkezinde bulunan pistlerin tamamında kayak yapılmaya başlandı.



Bolu'da etkili olan kar yağışının ardından kayak merkezinde kar kalınlığı bir metre 30 santimetreye ulaştı. Kayak merkezinde bulunan pistlerin tamamında kayak yapılmaya başlandı. Yeni yıl tatilini fırsat bilen tatilciler, Kartalkaya'ya akın etti. Kayak merkezinde bulunan oteller yüzde 98 doluluk oranına ulaştı. 


Tatilciler zor anlar yaşadı Kartalkaya karayolunda, kar ve buzlanma nedeniyle, tatilciler zor anlar yaşıyor. Yolda kalan tatilciler araçlarına zincir takarak yollarına devam ederken, kayarak yol kenarında kara saplanan tatilcilerin araçları traktörlerin yardımı ile saplandıkları yerden kurtanldı. Doruk Kaya Oteli Genel Müdürü Yusuf Avcı, yaptığı açıklamada yağan karla birlikte yeni yıla mutlu girdiklerini söyledi, tyi bir sezon beklediklerini ifade eden Avcı, pistlerde çok güzel kar olduğunu, tatilcilerin doyasıya kayak yaparak eğlendiğini belirtti. Yeni bir kar yağışı beklediklerini anlatan Avcı, "Şuanda pistlerde bir metre 30 santim kar var. Beklenen karla birlikte kar kalınlığının 1,5 metreye aşacağını düşünüyoruz" diye konuştu. 



Ekonomi Gazetesi 


Geri Dön