26 / 04 / 2024

Kartepe El Garden Hotel Rezidans hizmete açıldı!

Kartepe El Garden Hotel Rezidans hizmete açıldı!

Ünlü iş adamı Yalçın Eldoğan'ın 8 milyon dolarlık yatırımıyla Kartepe'nin silüetine yeni bir renk katan El Garden Hotel Rezidans hizmete açıldı. Otelde misafir kabulüne başlandı.



El Yapı İnşaat'ın sahibi Yalçın Erdoğan'ın 8 milyon dolarlık yatırımıyla Kartepe'ye El Garden Hotels Rezidans hizmete açıldı. Ünlü iş adamı Yalçın Eldoğan ve ekibi. Marmara Bölgesi'nin turizmde büyüyen gözdesi haline gelen Kartepe ilçesinde kapılarını açan El Hotel&Rezidans'ı tanıtmak için toplantı düzenledi. Toplantıda Eldoğan'ın yanı sıra otelin genel koordinatörü Tijen Özlü, otelin restoran şefi Murat Yeşil, İşletme Müdürü Muhammet Çağlar, restoran işletme müdürü Kadir Karakaş, Housekeeping Müdürü Filiz Acar ve otel personeli hazır bulundu. 


MİSAFİR KABULÜNE BAŞLADI 


Projenin 18 ayda tamamlandığını söyleyen Eldoğan, turizmde atağa geçen Kartepe de usl sınıf olarak 2005 yılından bu yana El Yapı İnşaat olarak konut ürettiklerini ifade eden otel sahibi Yalçın Eldoğan, bölge ihtiyaçları doğrultusunda El Garden Hotel&Rezidans'ı hizmete açtıklarını belirtti. Butik otel konseptiyle A sınıfı standartlarında hizmet vereceklerini söyleyen Eldoğan, mart ayı sonunda görkemli bir açılış gerçekleştireceklerin duyurdu, Eldoğan. "İnşaat sektöründeki kazancımızı Kartepe'ye farklı bir hizmet alanında sunmak istedik. Otelimizin rezidans kısmının tamamlanması için inşaatımız hala devam ediyor. Mevcutta misafir kabulüne başladığımız 53 odamızın yanı sıra rezidans inşaatımızın tamamlanmasıyla yalak kapasitemiz 240 adel olacak" diye konuştu. 


A SINIFI STANDARTLAR 


Projenin 18 ayda tamamlandığını söyleyen Erdoğan, turizmde atağa geçen Kartepe'de üst sınıf olarakadlandırılabilecek otel sayısının azlığının ve fiyatlarının yüksek olması nedeniyle. El Garden Hotel&Rezidans'ın A sınıfı standartlarıyla bölgeye yeni bir soluk getireceğini ifade etti. Misafir kabulüne başladıklarını duyuran Eldoğan, özel gün ve davetler için otel bünyesindeki kapasitesi 500 kişiye kadar çıkan restoranlar ve toplantı salonları için de rezervasyon alımlarının başladığını açıkladı. Dış ve iç mimarisiyle de misafirlerine ev rahatlığını sunmayı vaat ettiklerini belirten Eldoğan, doğayı korumak ve bölgeyi güzelleştirmenin başlıca sorumlulukları olduğunu ifade ederek otel bünyesinde doğa dostu ürünler kullandıklarını da söyledi. 11 bin metrekarelik alanda hizmet veren El Garden Hotel&Rezidans'ın iddialı hizmetleri arasında içerisinde Türk Hamamı, sauna, buhar odası, spor salonu, jakuzili havuz ve SPA bölümünün yer aldığı Sağlıklı Yaşam Merkezi de bulunuyor, (itil ve dag manzaralı 8 farklı tiple 53 odası bulunan otelin 150 araç kapasiteli otoparkı mevcut hizmetleri arasında yer alıyor. 



Şive BAGDİKEN/Posta Doğu Marmara


Geri Dön