29 / 03 / 2024

Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine köprü yapılıyor!

Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine köprü yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine köprü inşa ediyor. Proje kapsamında kavşak kolları ile çevre düzenleme çalışmaları da gerçekleştirilecek.



Büyükşehir Belediyesi Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine köprü inşa ediyor. Proje ile mevcut köprünün kotu yükseltilerek, yağışlarda oluşan sel baskınının önüne geçilecek. Proje kapsamında kavşak kolları ile çevre düzenleme çalışmaları da gerçekleştirilecek. Köprünün fore kazık çalışmaları ise devam ediyor.

 

15 METRE KÖPRÜ


Kartepe Eşme Maden Deresi’ne inşa edilecek köprü 15 metre uzunluğunda yapılacak. Köprü tek açıklıklı 2 şerit olacak. Temeli fore kazıklar üzerine yapılacak köprü kirişleri kenar ayaklar üzerine inşa edilecek. Köprü temeline 20 adet fore kazık çakılan projede yağmur suyu hattı ve elektrik imalatları bulunuyor. Köprü çalışmasında 5 santimetre aşınma, 6 santimetre binder asfalt serilecek.



Manşet Kocaeli

Bu haber Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde şu şekilde yer aldı.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine köprü inşa ediyor. Proje ile mevcut köprünün kotu yükseltilerek, yağışlarda oluşan sel baskınının önüne geçilecek. Proje kapsamında kavşak kolları ile çevre düzenleme çalışmaları da gerçekleştirilecek. Köprünün fore kazık çalışmaları ise devam ediyor.



15 METRE KÖPRÜ


Kartepe Eşme Maden Deresi’ne inşa edilecek köprü 15 metre uzunluğunda yapılacak. Köprü tek açıklıklı 2 şerit olacak. Temeli fore kazıklar üzerine yapılacak köprü kirişleri kenar ayaklar üzerine inşa edilecek.



ASFALTLA KAPLANACAK


Köprü temeline 20 adet fore kazık çakılan projede yağmur suyu hattı ve elektrik imalatları bulunuyor. Köprü çalışmasında 5 santimetre aşınma, 6 santimetre binder asfalt serilecek.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 



Geri Dön