28 / 03 / 2024

Kasaba projesinde yeni 5+1 villalar satışa çıktı!

Kasaba projesinde yeni 5+1 villalar satışa çıktı!

Geniş aileler için işlevsel tasarımlı 5+1 villalar, müstakil bahçeleri, havuzları, bol ışık alan yaşam alanları ve her bir metrekaresi ince ince tasarlanmış bölümleriyle göz dolduruyor.



İstanbul’da doğayla iç içe olmak ve iyi yaşam kavramlarının karşılığını tam olarak bulduğu Kasaba’nın 3. Etap evlerinin yüzde 80’i satıldı. Kasaba’da C tipi 5+1 örnek villa ise ziyaretçilere açıldı. Ormanın içinde güvenli, huzurlu, doğayla barışık bir yaşam özleminde olanların tercih edeceği villalar sahiplerini bekliyor.


Satışları 2015 yılının Nisan ayında başlayan Kasaba’nın 3. Etabı yoğun ilgi görüyor. 2017 yılının ilk aylarında teslim edilmesi planlanan evlerin yüzde 80’i satıldı. 


24 Nisan 2016 tarihinde MFÖ konseri ile Yaza Merhaba partisi veren İş-Altınhas, etkinlikte müşterilerine sürpriz yaparak yeni satışa çıkan 5+1 C tipinde örnek villasını ziyaretçilerine açtı. 5+1 C tipi villaların işçiliği ve malzeme kalitesi de ziyaretçiler tarafından beğeni ile karşılandı. Ağırlıklı ithal malzemelerin kullanıldığı projede villaların efektif çözülmüş planları, ferah hacimleri ve eşsiz bahçeleri ziyaretçilerden tam not aldı. Doğayla iç içe olmak ve iyi yaşam kavramlarının karşılığını bulduğu Kasaba projesinde sosyal olanaklar da dikkat çekti. 



Kasaba projesinde yeni 5+1 villalar satışa çıktı!


3. köprü ile Kasaba’ya ulaşmak çok kolay

2017 başı itibari ile teslim edilecek projede, yaz aylarında açılacak 3.köprü ve bağlantı yolları ile Kasaba’ya ulaşmak çok daha kolay olacak. 


Çekmeköy ilçe sınırları içerisinde yer alan Kasaba’da yaşayanlar, 3 km mesafedeki Reşadiye kavşağı ile Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsüne,  yapımı devam eden bağlantı yolları üzerinden TEM Otoyoluna ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne doğrudan erişim imkanına ve Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Taşdelen metro hatlarının devreye girmesiyle de toplu ulaşıma kolayca erişebilecekler. Ulaşım açısından giderek daha fazla kolaylık sağlayan Kasaba’ya ilgi de aynı oranda artıyor. 


“Evin kalbini bıraktığın yerdir”

“Evin kalbini bıraktığın yerdir” sloganıyla yola çıkan Kasaba projesinin 3. Etabı’nın satışları devam ediyor. Mart  2003’te 1. Etabı, Temmuz 2004’te ise 2. Etabı tamamlanmış toplam 280 ailenin yaşadığı Kasaba projesinde 3.Etap, villa ve dairelerden oluşan sekiz farklı tipte, toplam 156 konuttan oluşuyor. Kasaba’da 1+1’den başlayan daireler ve 4+1’den başlayan bağımsız villaların büyüklükleri 123 ila 529 metrekare arasında değişiyor.


Kasaba projesi 3. Etap, 90 yıllık bankacılık geleneğini arkasına alan Türkiye İş Bankası A.Ş.’nin iştirakleri ve yatırımda 60 yıllık birikime sahip Altınhas Holding A.Ş. ortaklığında kurulan İş Altınhas İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından gerçekleştiriliyor.



Ömerli Kasaba Evleri satış ofisi 

Telefon: 0216 435 83 57-58

Web: http://kasabaomerli.com/


Haber Habertürk'te şöyle yer aldı


İstanbul Ömerli’deki projedeki konutların yüzde 80’i satıldı. Projenin 2017 yılının ilk aylarında teslim edilmesi planlanıyor


Üçüncü etabı Türkiye İş Bankası AŞ’nin iştirakleri ve Altınhas Holding AŞ ortaklığında kurulan İş Altınhas İnşaat Taahhüt ve Ticaret AŞ tarafından inşa edilen Kasaba projesinde 5+1 villalar satışa çıktı. İstanbul Ömerli’deki projedeki konutların yüzde 80’i satıldı. Projenin 2017 yılının ilk aylarında teslim edilmesi planlanıyor.


Habertürk




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



İş Altınhas inşaat tarafından Ömerli'de hayata geçirilen Kasaba projesinde 3. Etap evlerin yüzde 80'i satıldı. Yeni tip villaların da satışa çıktığı projede 5+1 villalar, müstakil bahçeleri ve havuzlarıyla dikkat çekiyor. Mart 2003'te 1. Etabı, Temmuz 2004'te ise 2. Etabı tamamlanan Kasaba'nın 3. etabı 156 konuttan oluşuyor. Evler 2017'nin başında teslim edilecek.




Posta



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İŞ-ALTINHAS ortaklığının projesi Kasaba'da geniş aileler için işlevsel tasarımlı 5+1 villalar satışa çıktı. 3'üncü etap, villa ve dairelerden oluşan sekiz farklı tipte, toplam 156 konuttan oluşuyor. 


Vatan



Haber Capital Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


İş GYO ve Altınhas Holding ortaklığıyla İstanbul Ömerli'de inşa edilen Kasaba projesinin 3'üncü etabının villaları yoğun ilgi görüyor. Yüzde 80'i satılan C tipi 5+1 villalar, İstanbul'da doğayla iç içe yaşama olanağı sunuyor. 2017 yılının başında teslim edilmesi planlanan proje, 3'üncü köprünün ve Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Taşdelen metro hatlarının devreye girmesiyle ulaşım bakımından da avantaj sağlayacak. 


Capital


Geri Dön