25 / 04 / 2024

KasapDöner ve İkiSatır Viaport AVM'de açıldı!

KasapDöner ve İkiSatır Viaport AVM'de açıldı!

KasapDöner markası ile ‘Masada steakhouse, kasada esnaf lokantası’ sloganıyla yola çıkan ve ızgara lezzetleri büyük beğeni toplayan İkiSatır markası Viaport AVM'de et tutkunlarına kapılarını açtı.



Global Restoran Yatırımları A.Ş, bünyesinde bulunan KasapDöner ve İkiSatır markalarının birarada bulunduğu konspetini Beylikdüzü ve Üsküdar’dan sonra Viaport’ta da hizmete sundu.

“Hamburger çocuklarına döner yedirmeye geliyoruz” sloganıyla, sıradışı reklamları ve tamamen bifteklik etten ürettiği dönerinin lezzeti ile tanınan KasapDöner markası ile ‘Masada steakhouse, kasada esnaf lokantası’ sloganıyla yola çıkan ve ızgara lezzetleri büyük beğeni toplayan İkiSatır markası Viaport’ta et tutkunlarına kapılarını açtı.


Herkese bayram hediyesi

Yılbaşında devreye aldıkları mobil uygulamaları “KasapDöner Müdavim” ile müşterilerine kullandıkça puan kazandıran, doğrumgünü ve özel günlerde hediyeler gönderdiklerini belirten Özürün, şu ana dek 22.000 kişinin müdavim klubüne üye olduğunu iletti.


Bayramda uygulama aracılığı ile tüm KasapDöner müdavimlerine sanal kazı kazan kartı gönderdiklerini ve tüm kartların da hediye içerdiğini hatırlatarak “Hediyelerini kullanmaları için misafirlerimizi şubelerimize bekliyoruz” dedi.




YeniGün


Geri Dön