24 / 04 / 2024

Kasım 2021'de satışa çıkacak konut projeleri!

Kasım 2021'de satışa çıkacak konut projeleri!

2021 yılının Kasım ayında satışa çıkarılacak olan konut projeleri lansman dönemine özel olarak başlatılacak kampanyalarla alıcılarını bekliyor. İşte Kasım 2021'de satışa çıkacak o konut projeleri...



1- Sinpaş Boulevard Sefaköy ve Boulevard Finans Şehir

Kasım 2021 de satışa çıkacak konut projeleri!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ön talep toplayan projeleri arasında yer alan Boulevard Sefaköy ve Boulevard Finans Şehir projelerinin Kasım ayı içerisinde satışa çıkarılması bekleniyor. Sinpaş Boulevard Sefaköy ve Boulevard Finans Şehir projeleri ile ilgili detaylar önümüzdeki günlerde belli olacak.

Web: http://www.sinpas.com.tr/

2- MSY Nefes 

Kasım 2021 de satışa çıkacak konut projeleri!

Ön talep sürecinin devam ettiği MSY Nefes projesi Pendik'te yükseliyor. 3 blok olarak inşa edilen projede topla 195 adet konut yer alıyor. Kasım ayı içerisinde satışa çıkması beklenen projedeki 2 oda 1 salon konutların fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. 

Tel: 444 4 958
Web: http://msyyapi.com.tr/


3- Mercan Kıyı Vesen

Kasım 2021 de satışa çıkacak konut projeleri!

Tuzla'da hayata geçirilen Mercan Kıyı Vesen projesi ön talep topluyor. Projenin Kasım ayı içerisinde satışa çıkması bekleniyor. 40 bin 795 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen projede 158 adet yalı dairesi yer alıyor. Mercan Kıyı Vesen T.C Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kuruluşu İller Bankası garantörlüğünde hayata geçiriliyor.

Web: http://www.vesen.com.tr/
Telefon: 4441006

4- Selenium Park 

Kasım 2021 de satışa çıkacak konut projeleri!

Ön talep sürecinin devam ettiği Selenium Park projesinde 2 oda 1 salondan 5,5 oda 1 salon bahçe dubleksine kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Aşçıoğlu imzası ile hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda inşa ediliyor. 32 dönüm büyüklüğe sahip bir park manzarasıyla dikkat çeken projenin teslimlerinin 22 ay sonra yapılması planlanıyor.

Web: http://www.ascioglu.com/seleniumpark/

Yeni konut projeleri tam gaz!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön