19 / 04 / 2024

Eylül 2021'de satışa çıkacak konut projeleri!

Eylül 2021'de satışa çıkacak konut projeleri!

2021 yılının Eylül ayında satışa sunulacak olan projeler lansman dönemine özel fiyat ve kampanyalarla alıcılarını bekliyor. İşte Eylül 2021'de satışa çıkacak konut projeleri...



1- Alya 4 Mevsim

Eylül 2021 de satışa çıkacak konut projeleri!

Modern şehircilik çizgisinde, güvenilir ve örnek alınan şirket vizyonuyla yatırımlarını hızla sürdüren BOSS4 Gayrimenkul’ün yeni projesi Alya 4 Mevsim, Eylül 2021'de satışa sunulacak projeler arasında yer alıyor. Ön talep süreci başlayan Alya 4 Mevsim projesi İstanbul'un Esenyurt ilçesinde konumlanıyor. Gayrimenkul ve inşaat sektörünün yenilikçi markalarından Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat  tarafından inşa edilen Alya 4 Mevsim projesinde 1+1, 2+1 ve 3 +1 konut tipleri yer alıyor. 11 blok halinde inşa edilen projede, 217 konut ve 6 dükkan bulunuyor. Alya 4 Mevsim'de lobi, kapalı havuz, spor salonu, etkinlik-toplantı salonu, Türk hamamı, bay-bayan soyunma kabinleri, sauna ve buhar odası gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 

Web: http://www.boss4.com.tr/proje/alya-4mevsim

2- Sinpaş Boulevard Sefaköy ve Boulevard Finans Şehir

Eylül 2021 de satışa çıkacak konut projeleri!

Sinpaş'ın ön talep toplayan projeleri arasında bulunan Boulevard Sefaköy ve Boulevard Finans Şehir projeleri Eylül ayında satışa çıkacak projeler arasında yer alıyor. Sinpaş Boulevard Sefaköy ve Boulevard Finans Şehir projeleri ile ilgili merak edilen ayrıntılar önümüzdeki günlerde belli olacak. 

Web: http://www.sinpas.com.tr/

Yeni konut projeleri tam gaz!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön