19 / 04 / 2024

Kaş'ta kreş inşaatı yükseliyor!

Kaş'ta kreş inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 19 ilçenin tamamında açılmasını planladığı kreşlerin yapımına başlandı. Kaş'ın Andifli Mahallesinde yapımına başlanan kreş binası içinde sosyal hizmetler ve ATASEM merkezi de bulunacak.



Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni tip koronavirüs salgını ile mücadelede Türkiye'ye örnek olacak projeler hızla sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Antalyalı çocukların geleceğine yatırım yapmayı amaçlamak için çalışan annelerin çocuklarını güvenle bırakabileceği modern kreşler hayata geçiriliyor.

ÇOK AMAÇLI MERKEZ

CNN Türk'te yer alan habere göre; Kaş'ın Andifli Mahallesinde inşa edilen çok amaçlı kreş binasının yapımı sürüyor. Kreş hem mahalle sakinlerinin sosyal ihtiyaçlarına hem de çocukların kişisel gelişim ve eğitimlerine okul öncesi desteklemek için dizayn edildi. Projenin kreş bölümünde derslik ve oyun odası, ATASEM ve sosyal hizmetler merkezi yer alacak. Yeni eğitim ve öğretim yılına yetişmesi ve kayıtlara başlanması hedeflenen kreş binasının çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Kreş binasının 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında hizmete girmesi amaçlanıyor.


Geri Dön