28 / 03 / 2024

Kastamonu Kantar Towers projesinde teslimler başlıyor!

Kastamonu Kantar Towers projesinde teslimler başlıyor!

Atılım İnşaat tarafından Kastamonu Tosya yolu üzerinde temeli atılan Kantar Towers projesinde Kurban Bayramı’nın hemen ardından teslimler başlıyor.




Necmettin Kantar’ın sahibi olduğu Atılım İnşaat tarafından Tosya yolu üzerinde temeli 2013 yılında atılan Kantar Towers’de mutlu sona ulaşıldı. “2016 yılında teslim” hedefiyle temelleri atılan Kantar Towers projesinde bu hedefi tutturmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Necmettin Kantar, ev sahiplerinin Kurban Bayramı’nın hemen ardından taşınmaya başlayacaklarını ifade etti.


ÖMRE BEDEL BİR PROJE OLDU


Yaşanabilir konutlar yapmayı kendilerine ilke edindiklerini ifade eden Kantar, “Bugüne kadar 500’e yakın daireyi yaptık ve sahiplerine teslim ettik. Ancak son ve en prestijli projemiz olan Kantar Towers adeta ömre bedel bir proje oldu. Kantar Towers, müşterilerimize 3 blokta 3+1 116 dairenin yanı sıra 12 adet teras bahçeli dubleks daire, 130 araç kapasiteli kapalı otopark sunuyor. Güvenli bir yaşam alanına sahip olan Kantar Towers, aynı zamanda kazançlı bir yatırımın kapılarını da aralamayı hedefliyor. Sosyal yaşam alanları ile de yine bir ilke imza atacak olan Kantar Towers, kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, hamam, 

spa merkezi ve çocuk oyun alanlarıyla da şehrin en gözde mekanlarından birisi olacak” diye konuştu.


“KANTAR TOWERS ÇOK FARKLI”


Kastamonu’ya yeni bir yüz kazandıran proje ile ilgili olarak düzenlediği basın toplantısında bilgilendirmelerde bulunan Atılım İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Kantar, bugüne kadar Kastamonu’ya kazandırdıkları konut projelerinden farklı olarak çok geniş kapsamlı ve büyük bir projeyi Kastamonu’ya kazandırdıklarını ifade etti. Kantar, “Kantar Towers, bugüne kadar çalıştığımız toplu konut projelerimizden çok farklı oldu. Bu projeden ev sahibi olanlar hem güvenli, doğal, şehir stresinden uzak bir yaşam sürecek, hem de kazançlı bir yatırıma sahip olacaklar. Evlerinden çıkmayı istemeyecekler” şeklinde konuştu.


“ARSA FİYATLARI ÇOK ARTTI”


Kantar, bir gazetecinin “Türkiye genelinde ev fiyatları en çok Kastamonu’da arttı’ şeklinde geçtiğimiz günlerde basına bir haber yansıdı. Bu konu ile ilgili ne diyeceksiniz?” şeklindeki sorusu üzerine şöyle konuştu: “Kastamonu’ya özellikle son dönemde dışarıdan müteahhit çok geldi. Yüzde 20 ile aldığımız arsalar yüzde 50 oldu. Maliyetler çok arttı. 10 daire yapıyorsanız 4 daire arsa sahibine gidiyor. Arsa fiyatlarının çok artması bunun en önemli nedenidir.” 


BU KADAR KONUTU KİM Mİ SATIN ALIYOR?


Kastamonu’da yapımı gerçekleşen konutlara, İstanbul’da ikamet eden Kastamonuluların büyük ilgi göstermeye başladığına dikkat çeken Necmettin Kantar, “En büyük pazarlardan birisi İstanbul’da yaşayan Kastamonulular olmaya başladı. İstanbul’daki Kastamonuluların, memleketlerinden ev almaya başlamaları dikkat çekiyor. Biz bunu müşteri portföyünde de görebiliyoruz. Bunun en önemli nedenlerinden birisi de Havalimanı’nın açılmış olması ve ulaşımın kolaylaşmış olmasıdır. Bunun daha da artmasını bekliyoruz” diye konuştu. 





Kastamonu Doğru Söz



Wrb: http://www.atiliminsaat.com/tr


Geri Dön