19 / 04 / 2024

Katar şeyhinin Marmaris'teki otelinde yangın çıktı!

 Katar şeyhinin Marmaris'teki otelinde yangın çıktı!

Katar Devlet Yönetimi Kraliyet Ailesi üyesi (Emir) Şeyh Nasser Ahmed Ali Al Thani'nin, Marmaris'teki 5 yıldızlı otelinde çıkan yangın, maddi hasara yol açtı



Şeyh Thani'nin iki yıl önce 22 milyon liraya satın aldığı İçmeler beldesindeki beş yıldızlı Munamar Otel'in en üst katındaki bir odada yangın çıktı. Yangına ilk müdahaleyi yapan otel görevlileri itfaiyeye haber verdi. Otele kısa sürede gelen İçmeler Belediyesi İtfaiye Amirliği ekipleri, yangına müdahalede etti. Ekipler, otelin içinden ve uzatılan bir merpen yardımıyla da dışarıdan yangına su sıktı. 

     Otelden yükselen dumanlar nedeniyle turistler kısa süreli korku ve panik yaşadı. Yangının söndürülmesinin ardından ekipler bir süre soğutma çalışması yaptı. 

     Yangının ilk belirlemelerine göre elektrik kontağı nedeniyle çıktığının tahmin edildiğini belirten itfaiye yetkilileri, otelin iki odasında maddi hasar oluştuğunu kaydettiler. 

     Denize sıfır konumda bulunan 180 odalı Munamar Otel'i satın aldıktan sonra bir sezon açmayan Al Thani, bir süre önce tesisi bir Türk turizm şirketine kiraya vermişti. 

     



Geri Dön