26 / 04 / 2024

Kattan Turizm Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Kattan Turizm Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Amr Kattan, Imad Kattan ve Mohammad Kattan ortaklığında Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.



Kattan Turizm Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Amr Kattan, Imad Kattan ve Mohammad Kattan ortaklığında kuruldu. 

Kattan Turizm Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK VE GAYRIMENKUL -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculugunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli arastırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluslarındaki islemleri takip etmek. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,isyeri ve diger emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözlesmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların sirket veya baskası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dısında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. TURIZM -Sirket yurt içinde ve yurt dısında turizm hizmetleri saglamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, isletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmus bulunan acenteliklerin subelerini kurabilir, isletebilir, iç ve dıs turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, baska seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara iliskin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, kara yoluyla yolcu tasımacılıgı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulasım, konaklama ve konusu ile ilgili danısmanlık hizmetleri yapabilir, kara, deniz ve hava ulastırma araçları biletlerini.......ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön